Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ δίπλα στην Ιατρική κοινότητα με συμμετοχή σε πληθώρα συνεδρίων και ημερίδων τον μήνα Δεκέμβριο

Στο πλαίσιο στήριξης της ιατρικής κοινότητας το μήνα Δεκέμβριο, η DEMO ABEE έδωσε το παρόν σε περισσότερα συνέδρια και ημερίδες τα οποία εξελίχθησαν διαδικτυακά, όπως:

17-20 Δεκεμβρίου : Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο

Το συνέδριο είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν Πνευμονολόγοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό,  καθώς με ένα πλήθος πρωτοποριακών διαλέξεων ξεδιπλώθηκαν οι νέες εξελίξεις στην  Πνευμονολογία.Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE στην κατηγορία των πνευμονολογικών σκευασμάτων διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών προτάσεων  για τις κυριότερες παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, όπως το Singodem,  Demoren,  Zyrolen,  Klazidem, καθώς και για σπάνιες παθήσεις, όπως το Prolastin και το Vradem.

18-20 Δεκεμβρίου : Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο 2020 (Αυτοάνοσα, Αντιφλεγμονώδη, Μυοσκελετικά, Ρευματικά νοσήματα και Μεταβολικά νοσήματα).

Με τη συνεργασία διαφόρων  ιατρικών ειδικοτήτων, παρουσιάστηκαν τα νεότερα δεδομένα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών που πάσχουν από τα κάτωθι νοσήματα:

18-19 Δεκεμβρίου : Αιχμές στην Παθολογία 2020

17-20 Δεκεμβρίου : Ημερίδες Μεταβολισμού 2020

Στις Ημερίδες Μεταβολισμού 2020 δόθηκε η έμφαση στην ορθή κλινική πρακτική και αντιμετώπιση των  μεταβολικών νοσημάτων, όπως  παχυσαρκία, διαβήτης, και υπέρταση. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και οι τρόποι αντιμετώπισης της Λιπώδους Διήθησης  για την οποία, παρά τις μελέτες που πραγματοποιούνται, δεν υπάρχει έως και σήμερα εγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κυριάκος Κυπραίος παρουσίασε μία ομιλία με θέμα «Η φαρμακολογία της μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος: περιορισμοί, προκλήσεις και νέες προσεγγίσεις». Προεδρεύων της ομιλίας ήταν ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας και νυν Διευθυντής του Διαβητολογικού και Καρδιομεταβολικού Κέντρου στο Metropolitan Hospital.

Ο κ. Κυπραίος δημοσίευσε τα νεότερα δεδομένα από τις μελέτες του εργαστηρίου του τα οποία αποδεικνύουν   τα θετικά οφέλη συστατικών, όπως το εκχύλισμα  Prunus Mume, που περιέχει ολεανολικό και ουρσολικό οξύ, στη Λιπώδη Διήθηση και  στις διάφορες παραμέτρους του Μεταβολικού Συνδρόμου, όπως ινσουλινοευαισθησία  και παχυσαρκία. Ο κ. Μελιδώνης εξέφρασε την άποψη ότι η ιατρική κοινότητα χρειάζεται να επιδείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη  σε συμπληρώματα διατροφής τα οποία στηρίζονται από ένα πλήθος μελετών και προσφέρουν μια σύγχρονη και επιστημονικά αποδεκτή πρόταση

Στην Ελλάδα, το μόνο σκεύασμα που κυκλοφορεί με Prunus Mume και χολίνη είναι το συμπλήρωμα διατροφής NAFLiver της DEMO, το οποίο κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη και συστήνεται από την Ιατρική κοινότητα και τους φαρμακοποιούς.

DEMO