ΙΑΣΩ Παίδων: Διαγωνισμός με 20 check up σε FB & Instagram και πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές

Μια φορά κι ένα Check up… ήταν κάποτε μια παιδιατρική κλινική που φρόντιζε όλα τα παιδιά να είναι πάντα χαρούμενα, υγιή, ευτυχισμένα και γεμάτα ζωντάνια! Στον όμορφο κόσμο των παιδιών, η παιδιατρική κλινική ΙΑΣΩ Παίδων φρόντιζε όλα τα παιδιά να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους, καθώς πίστευε ότι η υγεία του κάθε παιδιού είναι το Α & το Ω! Για αυτό δημιουργήσαμε παιδικά checkup, για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των παιδιών!

Η ιστορία συνεχίζεται με τον παραμυθένιο διαγωνισμό του ΙΑΣΩ Παίδων στο Facebook και στο Instagram, όπου προσφέρονται 20 δωρεάν παιδικά check up, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, διεκδικώντας τα check up του ΙΑΣΩ Παίδων, επισκεφτείτε τις σελίδες του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook (https://www.facebook.com/omilosiaso/) ή στο Instagram (https://www.instagram.com/omilosiaso/) και κάτω από το post του διαγωνισμού, κάντε tag δύο φίλους/φίλες σας, like στο post του διαγωνισμού και follow τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Την Τρίτη 03/10/23, 20 τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση 20 check up από το ΙΑΣΩ Παίδων. Θα κληρωθούν 10 νικητές μέσω Facebook και 10 μέσω Instagram. Το πακέτο προληπτικών εξετάσεων που θα κερδίσουν οι νικητές, περιλαμβάνει οφθαλμολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex & καρδιολογική εξέταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, ακολουθήστε το link: https://bit.ly/IASOPaidon_Terms2023

Υπενθυμίζονται επιγραμματικά τα παιδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων:

  • Βασικό πακέτο 65€
  • Έλεγχος άθλησης 80€
  • Ολοκληρωμένος ΩΡΛ έλεγχος 40€
  • Έλεγχος & Διαχείριση Σωματικού Βάρους 75€
  • Έλεγχος Σπονδυλικής Στήλης – Σκολίωσης 59€
  • Κινητική Ανάλυση Στάσης & Βάδισης 40€

Τα check up απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο του ασφαλιστικού φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) του παιδιού. Οι εξετάσεις διενεργούνται καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 210 6383503 & 210 6383070-072 (09:00-17:00).

διαγωνισμόςΙασώ Παίδωνcheck up