Καλοκαιρινή ειδική ρουτίνα περιποίησης για λαμπερό και άψογο δέρμα

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η ζέστη είναι μάλλον ασυγχώρητη, σε εσωτερικούς χώρους ή εν κινήσει. Ο λαμπερός ήλιος όχι μόνο μας αφήνει χαμηλά επίπεδα ενέργειας, αλλά βλάπτει το δέρμα μας περισσότερο από όσο μπορούμε να δούμε. Λόγω του καιρού, το δέρμα μας χρειάζεται μια υγιή καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης για να νικήσει τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Tι μπορείτε να κάνετε:

Καθαρισμός: Ο διπλός καθαρισμός είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη και τη διατήρηση υγιούς δέρματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Λόγω της ενισχυμένης διείσδυσης, ο καθαρισμός βελτιώνει επίσης την αποτελεσματικότητα άλλων προϊόντων περιποίησης δέρματος. Επιπλέον, η χρήση απολεπιστικών καθαριστικών μία ή δύο φορές την εβδομάδα είναι επίσης χρήσιμη για τη βελτίωση της διείσδυσης των προϊόντων περιποίησης του δέρματος.

Ενυδάτωση: Τα καλοκαίρια, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε ελαφριές ενυδατικές κρέμες , καθώς ιδρώνουμε πολύ περισσότερο λόγω του καιρού και της άνοδο της θερμοκρασίας. Ωστόσο, η χρήση μιας βαριάς κρέμας με βάση την κρέμα σε αυτόν τον καιρό προκαλεί προβλήματα όπως μαύρα στίγματα ή λευκά στίγματα, με αποτέλεσμα σπυράκια ή ακμή. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα με βάση το τζελ που περιέχει αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνες Α και C για να κάνετε τη μέρα σας να αισθάνεστε αναζωογονημένη αλλά και ανάλαφρη.

Εφαρμογή ορού: Μετά την ενυδάτωση του δέρματος, οι οροί προσώπου προσφέρουν ενεργά συστατικά στο δέρμα σας για λάμψη που αναζωογονεί το κεφάλι. Αλλά, ανάλογα με τις απαιτήσεις περιποίησης της επιδερμίδας σας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε έναν ορό .

Στρώση με αντηλιακό: Έχει ειπωθεί επανειλημμένα ότι το αντηλιακό είναι απαραίτητο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε κάθε εποχή και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, γίνεται υποχρεωτικό τα καλοκαίρια καθώς ο χρόνος έκθεσης στον ήλιο και οι επιπτώσεις των ακτίνων του ήλιου αυξάνονται και κορυφώνονται. Μετά τον ορό, είναι απαραίτητο να εφαρμόζετε ένα αντηλιακό που έχει διπλή προστασία με τιμή SPF 50. Εφαρμόστε ξανά το αντηλιακό τέσσερις ώρες σε εξωτερικούς χώρους καθώς τα περισσότερα αντηλιακά πλένονται λόγω εφίδρωσης.

Ένα αποτελεσματικό καθεστώς περιποίησης του δέρματος και η εστίαση σε μια υγιεινή διατροφή με επαρκή ενυδάτωση με άφθονο νερό είναι η ανάγκη της ώρας για να διατηρήσουμε τον εαυτό μας και το δέρμα μας τρέφεται και προστατευμένο.

Δύο βασικά προϊόντα που δεν πρέπει να χάσετε ποτέ, είτε μένετε σε εσωτερικούς χώρους είτε βγαίνετε έξω, είναι ο ορός προσώπου και το αντηλιακό. Αν και κάθε τύπος δέρματος απαιτεί διαφορετικά συστατικά, ο ορός ως όχημα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε ρουτίνα περιποίησης δέρματος, καθώς είναι γεμάτος με ενεργά συστατικά και είναι μια ελαφριά σύνθεση που απλώνεται εύκολα και ενυδατώνει έντονα.

Μόλις βρείτε τον ορό που σας ταιριάζει, μείνετε σε αυτόν!Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό, τρώτε μια υγιεινή διατροφή με πολύχρωμα φρούτα , λαχανικά και πρωτεΐνες και ασκείστε τακτικά.

καθαρισμός προσώπουαντιηλιακόενυδάτωσηυγιεινή διατροφήπεριποίηση προσώπου