Κομματικές αντεγκλήσεις με φόντο τον… καύσωνα στο Ασκληπιείο Βούλας

Επίθεση από τον Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας Θ. Ρούπα και τον εκπρόσωπο της ΝΔ , ορθοπεδικό Γ. Γεωργιάδη, δέχθηκε χθες η Δέσποινα Τοσονίδου, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Ασκληπιείο Βούλας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΝΑΠ και της εκτελεστικής γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, στέλεχος του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή.

Η κ. Τοσονίδου είχε επισκεφτεί το γραφείο του διοικητή, προκειμένου να εκφράσει διαμαρτυρία επειδή δεν λειτουργούσαν τα κλιματιστικά στο χώρο των τακτικών ιατρείων του Ασκληπιείου Βούλας, εν μέσω καύσωνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή, ο κ. Γεωργιάδης έκλεισε την κ. Τοσονίδου στο γραφείο του κ. Ρούπα εμποδίζοντας τη να βγει, ενώ και οι δυο της επιτέθηκαν λεκτικά.

Ο κ. Ρούπας, παραδέχτηκε δημόσια ότι «δουλεύει» για τον κ. Γεωργιάδη, για να εκλεγεί εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του Ασκληπιείου, αντί της κ. Τοσονίδου.
Και την προκάλεσε, λέγοντάς της: «να μην είσαι ευαίσθητη γιατί μπορεί και να αρρωστήσεις και να πεθάνεις και να λείψεις στην οικογένειά σου».

Είχε προηγηθεί πρόσφατη περιπέτεια υγείας της γιατρού, καθώς προκειμένου να μην εγκαταλείψει το πόστο της στην εφημερία, έφτασε στο σημείο να διασωληνωθεί και να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ…

Ασκληπιείο Βούλαςδιοικητήςκαταγγελία