Μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε νεότεροι

Ξεκινήστε με το Primer

Αν σας απασχολεί η φρεσκάδα στο δέρμα, μια περιποίηση μπορεί να σας δώσει μια πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση. Το δέρμα μας στεγνώνει και λεπταίνει με την ηλικία, επομένως τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν πριν από πέντε χρόνια μπορεί να φαίνονται ελλιπή  σήμερα. Μπορείτε να υιοθετήσετε το skin primer, σύμφωνα με την Robin Rylant, μια διασημότητα makeup artist που έχει συνεργαστεί με την Celine Dion. Γεμίζει τις μικρές ρυτίδες, καθιστώντας τις λιγότερο ορατές.

Προσοχή στο Foundation

Εάν εξακολουθείτε να απλώνετε το foundation απευθείας πάνω από το κουρασμένο δέρμα, είναι πιθανό να προσθέσετε χρόνια στην εμφάνισή σας. Αυτό το παχύ top coat τείνει να σπάει σε βαθιές ρωγμές, οι οποίες φαίνονται πολύ χειρότερες από τις λεπτές γραμμές που προσπαθείτε να κρύψετε. Αντίθετα, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα, primer και μετά ένα ελαφρύ υγρό foundation για πρόσθετη ενυδάτωση που γεμίζει το δέρμα. Η Ράιλαντ προτείνει να το βάλετε ταμποναριστά απαλά με ένα σφουγγάρι, αντί να το τρίψετε.

Αποφύγετε τα μάτια του κλόουν

Η εφαρμογή κολακευτικού μακιγιάζ ματιών απαιτεί ακρίβεια. Δυστυχώς, η όραση τείνει να μειώνεται με την ηλικία. «Αν δεν βλέπεις το ίδιο καλά, μπορεί να μην κάνεις σωστά το μακιγιάζ», λέει η Ράιλαντ . Τα αποτελέσματα μπορεί να περιλαμβάνουν υπερβολικές ποσότητες σκιάς ματιών ή στραβά eyeliner. Η λύση: «Αποκτήστε έναν καλό μεγεθυντικό καθρέφτη».

Βελτιώστε το σχήμα του ματιού

Καθώς μεγαλώνουμε, τα βλέφαρα τείνουν να πέφτουν, οπότε ο στόχος είναι να τραβήξουμε την προσοχή μακριά από το βλέφαρο και προς το πραγματικό μάτι. Το eyeliner είναι το κλειδί. Εφαρμόστε το σε μια λεπτή λωρίδα κατά μήκος της γραμμής όπου ξεκινούν οι βλεφαρίδες, πάνω και κάτω. Αυτό θα βελτιώσει το σχήμα του ματιού σας και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των πιο πυκνών βλεφαρίδων. Χρησιμοποιήστε απαλές αποχρώσεις και ελαφρύ άγγιγμα όταν βάζετε σκιά ματιών.

Βάλτε ξανά τα φρύδια

«Τα φρύδια είναι εξαιρετικά σημαντικά γιατί πλαισιώνουν το πρόσωπο», λέει η Ράιλαντ . Αλλά τα φρύδια τείνουν να γίνονται πιο λεπτά και πιο γκρίζα με την ηλικία. Για να «βάλετε ξανά τα φρύδια», η Ryant συνιστά να χρησιμοποιείτε μολύβι φρυδιών που συμπληρώνει το χρώμα των μαλλιών σας. Τοποθετώντας πούδρα πάνω από το μολύβι θα το βοηθήσει να παραμείνει στη θέση του. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν μόνιμα τατουάζ στα φρύδια, αλλά η FDA και οι Αναφορές Καταναλωτών έχουν εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με αυτήν την πρακτική.

 

ρυτίδεςομορφιάμυστικά ομορφιάςνεότερη εμφάνιση