Μην αφήσετε ένα σπυράκι να σας χαλάσει τη διάθεση… εξαφανίστε το σε πέντε λεπτά!

Ξυπνήσατε και νιώθετε κάτι στο μάγουλό σας…Είναι ένα σπυράκι που δεν ήταν εκεί το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.

Κοιτάζεστε στον καθρέφτη και είναι ερεθισμένο και κόκκινο, νιώθετε ότι τώρα η μάχη πρόκειται να ξεκινήσει!

Δεν ξέρετε από που και γιατί ήρθε, αλλά θέλετε πάση θυσία να το εξαφανίσετε. Με λύπη μας πρέπει να σας πληροφορήσουμε πως να το εξαφανίσετε δεν γίνεται… Να το κάνετε όμως να δείχνει λιγότερο ερεθισμένο γίνεται και μάλιστα εύκολα.

Πως; Με σταγόνες για τα μάτια! Όχι με οποιοδήποτε κολλύριο αλλά μόνο με σταγόνες για τα μάτια.

Οι σταγόνες για τα ερεθισμένα από τις αλλεργίες μάτια έχουν αντιφλογιστική δράση και συστατικά που συστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία. Γι’ αυτό το λόγο κάνουν τα μάτια να δείχνουν λιγότερο κόκκινα. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει το κολλύριο και στο σπυράκι σας.

Αν ρίξετε μία σταγόνα επάνω του θα το δείτε μέσα σε πέντε λεπτά να γίνεται λιγότερο κόκκινο και να δείχνει σαφώς λιγότερο ερεθισμένο.

Αυτό θα σας βοηθήσει να το καλύψετε με το κονσίλερ σας έτσι ώστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καλύτερη ψυχολογία.

Όχι, δεν πρόκειται για θεραπεία. Το κολλύριο δεν θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος, απλά θα σας βοηθήσει να το καλύψετε μέχρι να καταφέρετε να απαλλαγείτε με κάποια θεραπεία και καλό καθημερινό καθαρισμό.

Αγοράστε λοιπόν από το φαρμακείο ένα κολλύριο για τα μάτια και βάλτε το στο νεσεσέρ σας, έτσι κάθε φορά που ένα σπυράκι θα “προσπαθήσει” σας χαλάει τη διάθεση, μη το σκεφτείτε δεύτερη φορά βάλτε μία σταγόνα κολλύριο και τέλος στον αντιαισθητικό ερεθισμό.

 

ΕξαφάνισηΣπυράκι