Νέα σειρά καλλυντικών από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες

Η Garnier BIO είναι μια νέα σειρά από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, εμπνευσμένη από την τεχνογνωσία των βοτάνων, ανανεωμένη και φρέσκια, καθώς συμπεριλαμβάνει όλη την τεχνογνωσία του Garnier brand στην επιδερμίδα.

Για αυτό το νέο λανσάρισμα, η Garnier φρόντισε να επιλέξει τις κατάλληλες δραστικές ουσίες των φυτών για κάθε τύπο επιδερμίδας και τα μεταμόρφωσε σε προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού για όλους.

Σε άνοδο τα βιολογικά προϊόντα

Η ζήτηση για τα βιολογικά προϊόντα έχει αυξηθεί. Πλέον οι γυναίκες ανησυχούν περισσότερο, όχι μόνο για τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούν για την επιδερμίδα τους, αλλά και για την επίπτωση που έχουν στο περιβάλλον κατά την κατανάλωσή τους.

• Τα νέα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τον Ecocert Greenlife, σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS ORGANIC.
• Οι συνθέσεις τους είναι vegan, δηλαδή δεν περιέχουν συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης.
• Τα συστατικά προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές.
• Όλα τα προϊόντα προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες και τα περισσότερα προέρχονται από πηγές δίκαιου εμπορίου, με σεβασμό στην βιοποικιλότητα.
• Χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά.

Πλάνο για κάθε τύπο επιδερμίδας

Υπάρχει ένα φυτό για κάθε τύπο επιδερμίδας και έγινε επιλογή των φυτών ανάμεσα σε χιλιάδες συστατικά, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΘΥΜΑΡΙ
Το αιθέριο έλαιο από θυμάρι είναι γνωστό για τις καθαριστικές τους ιδιότητες και κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες. Το βιολογικό θυμάρι της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία.

KONJAC
Το σφουγγαράκι Konjac* έχει παραχθεί από τις ρίζες του φυτού Konjac που αναπτύσσεται και καλλιεργείται στα ασιατικά υψίπεδα. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση όλων των τύπων επιδερμίδας ακόμα και των πιο ευαίσθητων.
* Το σφουγγάρι Konjac δεν είναι βιολογικά πιστοποιημένο

ΑΡΓΚΑΝ
Το αιθέριο έλαιο από άργκαν είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο από το άργκαν της Garnier καλλιεργείται στο Μαρόκο.

ΛΕΒΑΝΤΑ
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες. Η βιολογική λεβάντα της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία.

ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ
Το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου είναι γνωστό για τις απολεπιστικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για τις κανονικές προς μικτές επιδερμίδες. Το βιολογικό λεμονόχορτο της Garnier καλλιεργείται στη Σρι Λάνκα.

ΑΝΘΟΝΕΡΟ
Το ευεργετικό ανθόνερο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες. Το βιολογικό ανθόνερο της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία.

Από τις καλλιέργειες των φυτών στους καταναλωτές

Αφού επιλέχθηκαν μερικά από τα πιο αποδοτικά εκχυλίσματα φυτών, αποδεδειγμένα για τα οφέλη τους σε κάθε τύπο επιδερμίδας, εξάγονται από αυτά τα καλύτερα αποστάγματα, με τον πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

  • Αιθέρια έλαια
  • Αρωματικά νερά από άνθη
  • Αιθέρια έλαια που εξάγονται με έκθλιψη
  • Ιδιαίτερα αιθέρια έλαια, που εξάγονται με απόσταξη, για να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις φυσικές τους ιδιότητες.

βιολογικάθυμάρι