Νέα σειρά KARAVAKI: Για λαμπερά & υγιή μαλλιά μετά το καλοκαίρι

Η νέα σειρά KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση προσφέρει εξειδικευμένη περιποίηση για τα μαλλιά που έχουν αφυδατωθεί μετά τον ήλιο και τη θάλασσα των  διακοπών, βοηθώντας στην επανασύσταση και αναδόμηση της τρίχας.

Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της με ενεργή φυτική κερατίνη, έλαιο Macadamia και ελληνικό εκχύλισμα βασιλικού πολτού, η σειρά KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση βοηθάει στην εντατική φροντίδα και αναδόμηση των μαλλιών, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγιή όψη.

Η σειρά μαλλιών KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση περιλαμβάνει:

  • Σαμπουάν αντλία 600ml: Η ειδική του σύνθεση με φυσικά συστατικά βοηθάει στη βελτίωση της συνολικής εικόνας των μαλλιών, ενισχύοντας τη λάμψη και την ελαστικότητά τους.
  • Μάσκα: Ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς ενεργεί ευεργετικά στη θρέψη και αποκατάστασή τους, προωθώντας την υγιή τους ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει το σπάσιμο και μειώνει το φριζάρισμα.

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση περιέχουν 94%+ συστατικά φυσικής προέλευσης και βιολογικά ελληνικά εκχυλίσματα και διατίθενται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Επιστροφή στην καθημερινότητα με KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση.

Για λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη.

KARAVAKIΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣεπανόρθωση μαλλιώνλαμπερά μαλλιά