Πιο λεπτές, βάζοντας τα κιλά μας στον… πάγο

Ενόψει καλοκαιριού Νο1 στόχος για πάρα πολλές γυναίκες είναι να γίνουν ή να φαίνονται πιο λεπτές. Στην υπηρεσία τους τίθενται καινοτόμα αδυνατιστικά προϊόντα, σε μορφή gel, που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ.

Ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερος και τα ρούχα δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία. Τα κιλά του χειμώνα, το τοπικό πάχος, τα “ψωμάκια”, η κυτταρίτιδα, όλα πρέπει να καλυφθούν ή να εξαφανισθούν.

Πώς; Η γυμναστική αποδίδει, αλλά πιθανώς χρειάζεται και κάτι παραπάνω, η σωστή διατροφή δεν επαρκεί από μόνη της, οπότε… τι;

Η λύση, για να βγούμε στην παραλία γεμάτες αυτοπεποίθηση, είναι το Cryo gel από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics.

Το νέο Cryo Gel σώματος των Dalon Cosmetics με κρυστάλλους μενθόλης, καφεΐνη και οργανικό πυρίτιο, θα αποτελέσει το νέο trend του καλοκαιριού.

Το βασικό δραστικό του Cryo gel βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, προάγει τη λιποδιάλυση κατά 22% και μειώνει έως 4.4cm από την περιφέρεια των γλουτών και έως 3.5 cm στην μέση μετά από μόλις 10 εβδομάδες καθημερινής χρήσης.

Το μόνο, που έχουμε να κάνουμε, είναι να απλώσουμε το αδυνατιστικό gel κάθε πρωί στους μηρούς, στους γοφούς και στην περιοχή της μέσης, κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

τοπικό πάχος