Πώς θα κάνεις πιο αποτελεσματική την κρέμα προσώπου σου;

Η αποτελεσματικότητα της κρέμας προσώπου σου εκτός από τη σύνθεση και την ποιότητά της, εξαρτάται και από την υφή της, καθώς αυτή καθορίζει το αν θα μπορέσει να απορροφηθεί βαθιά από την επιδερμίδα σου. Προκειμένου να εισχωρήσουν τα συστατικά της βαθιά στο δέρμα σου και έτσι να επιτύχεις μεγαλύτερα αποτελέσματα, διάβασε μερικά tips!

Κάνε πρώτα έναν καθαρισμό με χλιαρό νερό, ώστε να βοηθήσεις τους πόρους να καθαρίσουν και να ανοίξουν. Αν οι πόροι έχουν φράξει από λιπαρά κατάλοιπα, μειώνεται η δυνατότητα της επιδερμίδας σου να απορροφήσει και άρα να ωφεληθεί από τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας σου. Επίσης τα νεκρά κύτταρα μειώνουν την απορροφητικότητα του δέρματός σου, για αυτό φρόντισε να τα απομακρύνεις μια φορά την εβδομάδα με ένα ήπιο πίλινγκ.

Αφού προετοιμάσεις με τον καθαρισμό την επιδερμίδα σου, τώρα είναι η ώρα να διαλέξεις τη σωστή υφή με βάση τον τύπο του δέρματός σου. Αν διαλέξεις πολύ πλούσια υφή ενώ το δέρμα σου είναι λιπαρό, η κρέμα θα απορροφηθεί δυσκολότερα. Αντίθετα αν έχεις ξηρή επιδερμίδα μπορεί να «τραβάει» και να διψάει για μια πλούσια υφή κρέμας.

Εμείς σου προτείνουμε ένα προϊόν που λόγω της επιστημονικής έρευνας που διαθέτει είναι εγγυημένα αποτελεσματικό και ευτυχώς διατίθεται σε 4 διαφορετικές υφές για τέλεια απορρόφηση σε κάθε τύπο επιδερμίδας! Είναι η HISTOPLASTIN RED, η κρέμα που έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες για τις αναγεννητικές της ιδιότητες, με τις οποίες διατηρεί το πρόσωπό σου πάντα νεανικό και φρέσκο! Διάλεξε την HISTOPLASTIN RED που σου ταιριάζει, ανάλογα με τον τύπο σου!

Η υφή LIGHT TEXTURE είναι ελαφριά και κατάλληλη για λιπαρές/ κανονικές/ μεικτές  επιδερμίδες. Αν έχεις ακόμα πιο λιπαρό δέρμα όπως συνήθως είναι το νεανικό, η υφή ULTRA LIGHT είναι ακόμη πιο ελαφριά και είναι ιδανική για σένα. Αν πάλι το δέρμα σου είναι ξηρό, σου ταιριάζει η πλούσια υφή RICH TEXTURE, που κάνει και για κανονικές επιδερμίδες. Και αν θες έξτρα πλούσια υφή και λάμψη για ακόμα πιο ξηρές επιδερμίδες, όπως συνήθως είναι οι ώριμες, η κλασική Histoplastin Red είναι αυτό που ζητάς. Λόγω της πλούσιας υφής της χρησιμοποιείται από γυναίκες που ανήκουν σε όλους τους τύπους κάθε φορά που έχουν ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση, όπως για παράδειγμα μετά από scrub.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα και με σύμμαχό σου την Histoplastin Red, σύντομα θα έχεις το κάτι παραπάνω που ζητάς από το αποτέλεσμα της καθημερινής σου κρέμας!

Histoplastin Redκρέμα προσώπου