Πόσο χρονών είναι οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε αισθητική επέμβαση;

Κατά μέσο όρο, πόσο χρονών είναι οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε αισθητική επέμβαση;

Ο μέσος όρος ηλικίας κάποιου που κάνει αισθητική επέμβαση είναι 41. Οι νεότεροι άνθρωποι τείνουν να κάνουν αλλαγή σχήματος μύτης, γνωστή ως ρινοπλαστική, ενίσχυση στήθους και λιποαναρρόφηση. Οι ηλικιωμένοι κάνουν περισσότερα λίφτινγκ προσώπου, ανόρθωση στήθους και βλεφαροπλαστική.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής αισθητική επέμβαση για τις γυναίκες;

Η ανόρθωση στήθους είναι η πιο κοινή αισθητική επέμβαση μεταξύ των γυναικών. Άλλες δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις στις γυναίκες περιλαμβάνουν λιποαναρρόφηση, μείωση στήθους, κοιλιοπλαστική και αισθητική βλεφαροπλαστική.

Εάν βάλετε εμφυτεύματα στήθους, είναι πιθανό να χρειαστείτε περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις αργότερα;

Τα εμφυτεύματα στήθους δεν διαρκούν για πάντα. Οι γυναίκες που τα παθαίνουν είναι πιθανό να χρειαστούν περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις για να επιδιορθώσουν τις ρήξεις των εμφυτευμάτων και να φροντίσουν άλλες επιπλοκές, όπως ο πόνος στο στήθος, λέει ο FDA. Μπορεί επίσης να αποφασίσουν ότι θέλουν προσαρμογές μεγέθους, διορθώσεις ρυτίδων ή κυματισμών κ.λπ.

Τα εμφυτεύματα στήθους κάνουν τη μαστογραφία πιο δύσκολη;

Τα εμφυτεύματα μπορούν να κρύψουν μέρος του ιστού του μαστού από τις ακτινογραφίες, καθιστώντας δυσκολότερο τον έλεγχο για καρκίνο του μαστού. Εάν έχετε εμφυτεύματα, συνεχίστε να κάνετε μαστογραφία. Πείτε στα άτομα που κάνουν το τεστ ότι τα έχετε και βεβαιωθείτε ότι οι δοκιμαστές έχουν εμπειρία να κάνουν μαστογραφίες σε γυναίκες με εμφυτεύματα.

Μπορεί να χρειαστεί να κάνουν τη δοκιμή σας με διαφορετικό τρόπο, πιέζοντας το εμφύτευμα πίσω στο στήθος και τραβώντας τον ιστό του μαστού προς τα εμπρός για καλύτερη προβολή.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής αισθητική επέμβαση για τους άνδρες;

Η λιποαναρρόφηση είναι η πιο κοινή επέμβαση αισθητικής χειρουργικής που γίνεται σε άνδρες. Άλλες δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις για άνδρες περιλαμβάνουν την αναμόρφωση της μύτης, την αισθητική βλεφαροπλαστική, τη μείωση του ανδρικού μαστού και την αισθητική χειρουργική αυτιών.

Τι ποσοστό των αισθητικών επεμβάσεων γίνονται σε άνδρες;

Οι άνδρες έκαναν περισσότερες από ένα εκατομμύριο αισθητικές επεμβάσεις το 2017. Αυτό είναι περίπου το 8% όλων των αισθητικών επεμβάσεων (σε σύγκριση με σχεδόν 15 εκατομμύρια για τις γυναίκες).

 

 

 

εμφυτεύματα στήθουςαισθητικές επεμβάσεις