Σε προσωποπαγή θέση στον Ερυθρό Σταυρό η διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ

Μετάταξη σε προσωποπαγή θέση χειρουργού στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός πήρε η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Όλγα Ιορδανίδου από τη θέση που κατέχει ήδη στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, η κ. Ιορδανίδου, “Επιμελήτρια Α΄ Χειρουργικής στη Μ.Ε.Θ. Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων του Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ., η οποία υπηρετεί ως Διοικήτρια της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου άνω της διετίας, μετατάσσεται σε ομοιόβαθμη συνιστώμενη προσωρινή προσωποπαγή θέση ειδικευμένου ιατρού, του κλάδου Ε.Σ.Υ., ειδικότητας Χειρουργικής, για το Τ.Ε.Π. του Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ.”.

Όπως κατήγγηλε η ΠΟΕΔΗΝ, η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ παραιτήθηκε “πριν βουλιάξει το καράβι”.

Η ΠΟΕΔΗΝ κατήγγηλε ακόμη ως προεκλογικές τις αποσπάσεις 41 υπαλλήλων από νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας σε θέση επιθεωρητών του ΣΕΥΥΠ και άλλες 17 αποσπάσεις στο περιφερειακό γραφείο του ΣΕΥΥΠ Μακεδονίας – Θράκης.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η απόσπαση είναι για τρία χρόνια και μία από αυτές αφορά εμπλεκόμενο του πορίσματος των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης με τα πλαστά πτυχία.

ΠΟΕΔΗΝΣΕΥΥΠ2η ΥΠΕαποσπάσεις υπαλλήλων