Temos International: Διαπίστευση από τον ISQua για την ποιότητα στην περίθαλψη

Τα πρότυπα της Temos International “Quality in International Patient Care” και “Excellence in Medical Tourism” διαπίστευσε ο παγκόσμιος οργανισμός για την ποιότητα στην υγειονομική περίθαλψη (International Society for Quality in Health Care – ISQua) (IEEA).

Το γεγονός προσδίδει ευρεία διεθνή αναγνώριση στα πρότυπα της Temos, για την εφαρμογή τους στις υγειονομικές μονάδες και τα νοσοκομεία παγκοσμίως.

Ο οργανισμός ISQua, ως αξιολογητής των Οργανισμών Διαπίστευσης, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η “χρυσή σφραγίδα” επικύρωσης και αναγνώρισης για τους οργανισμούς που διαπιστεύουν υπηρεσίες υγείας.

Ο διεθνής οργανισμός διαπίστευσης Temos International, με έδρα τη Γερμανία, προσφέρει ένα σύνολο κλινικών και μη κλινικών προδιαγραφών ποιότητας θέτοντας στο επίκεντρο τον ασθενή και την ασφάλεια της φροντίδας, απευθυνόμενος σε νοσοκομεία και κλινικές που εξυπηρετούν διεθνείς ασθενείς και όχι μόνον, και συνεργάζονται ή επιθυμούν να συνάψουν συμφωνίες με διεθνείς ασφαλιστικές και οργανισμούς αποζημίωσης υπηρεσιών περίθαλψης.

“Με τη διαπίστευση του ISQua, η Temos εντάσσεται στην ελίτ των διεθνώς διαπιστευμένων οργανισμών με σκοπό την προσφορά υψηλών προτύπων υγειονομικής περίθαλψης”, σημειώνει η Διευθύντρια της Temos Hellas Ltd και Αντιπρόεδρος στο Temos Int Assessors’ Advisory Board, κ. Αγγελική Κατσάπη.

Το Διεθνές Πρόγραμμα Διαπίστευσης του ISQua, αναγνωρίζει παγκοσμίως οργανισμούς διαπίστευσης που πληρούν εγκεκριμένα διεθνή πρότυπα. Η αναγνώριση των προτύπων της Temos αποδεικνύει σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη όπως νοσοκομεία, κλινικές, ασθενείς, ασφαλιστικές εταιρείες, Υπουργεία Υγείας, κ.ά. ότι οι διαπιστευμένες κατά Temos μονάδες επιδιώκουν τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και τηρούν διεθνείς βέλτιστες πρακτικές.

Σήμερα, οι πελάτες της Temos εξυπηρετούν μηνιαίως περίπου 610.000 εξωτερικούς ασθενείς και περισσότερους από 44.000 νοσηλευόμενους σε περισσότερες από 20 χώρες.

«Η απόκτηση της διαπίστευσης κατά ISQua αποτελεί επικύρωση της συνεχιζόμενης δέσμευσης στους πελάτες μας και στους ασθενείς που αυτοί εξυπηρετούν», αναφέρει η ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Temos, Dr. Claudia Mika. “Η διαπίστευση κατά ISQua αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον φορέα μας και τους διαπιστευμένους παρόχους υπηρεσιών υγείας. Η Temos προσφέρει στους πελάτες της τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας, ώστε να παρέχουν εξαιρετική ποιοτική φροντίδα στους ασθενείς τους. Αυτό το επίτευγμα είναι μια απόδειξη της αφοσίωσής μας στους τωρινούς και μελλοντικούς πελάτες μας”.

Με τη διαπίστευση ISQua στη φαρέτρα των ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων, η Temos αποτελεί τον πρώτο διεθνή οργανισμό διαπίστευσης που δημιουργεί ειδικά πρότυπα για τους διεθνείς ασθενείς και τους ιατρικούς τουρίστες, συνεχίζει να καινοτομεί και να διευρύνει τις ποιοτικές απαιτήσεις, ώστε να δίνει πάντα προστιθέμενη αξία στους πελάτες της, τους ασθενείς τους, τους κυβερνητικούς οργανισμούς, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις πρεσβείες & προξενεία και άλλες επιχειρήσεις που επωφελούνται σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από τη συνεργασία με τον Οργανισμό Temos.