Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: “Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν παρέλυσε από το εμβόλιο”

Την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το περιστατικό παράλυσης των κάτω άκρων που υπέστη γιατρός στην Κέρκυρα μετά τον εμβολιασμό του κατά του Κορονοϊού, επιχείρησε με δηλώσεις του στο OPEN ο καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
“Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση…”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο καθηγητής.
Την ίδια ώρα ο κ. Βασιλακόπυλος δήλωσε: “Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) (…) Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη του γιατρού για το πώς κυκλοφόρησε η είδηση. Όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου ενημέρωσης που αποκάλυψε την ασθένεια του γιατρού είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε κατά παρέκκλιση της σειράς που έχουν ορίσει οι λοιμωξιολόγοι.
παράλυσηνοσοκομείο Κέρκυραςεμβολιασμός κατά του κορονοϊού