Το έξυπνο “κόλπο” για το τέλειο γαλλικό μανικιούρ…

Θέλετε να τολμήσετε “γαλλικό” στα νύχια σας, αλλά τα χέρια σας δεν «πιάνουν» ιδιαίτερα; Δεν πειράζει, αφού το κόλπο που θα σας προτείνουμε δε χρειάζεται καμία ιδιαίτερη τεχνική.

Το γαλλικό μανικιούρ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Το BBC αναφέρει πως το γαλλικό μανικιούρ ξεκίνησε από τη Γαλλία και μάλιστα από την εταιρία Max Factor για τις μοδάτες κυρίες του Παρισιού της δεκαετίας του ’30, πράγμα που μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι, σημασία έχει ότι τελικά το γαλλικό μανικιούρ θα υπάρχει όσο υπάρχουν γυναίκες.

Πόσες όμως από εμάς μπορούμε να έχουμε αυτό το σικάτο μανικούρ χωρίς να σπαταλάμε χρόνο και χρήμα; Ελάχιστες, έτσι σας έχουμε έναν πανεύκολο τρόπο για πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα από το σπίτι σας.

Tο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα σελοτέιπ, ναι καλά διαβάσατε!, και να το τοποθετήσετε πάνω στο δάχτυλό σας, έτσι ώστε μόνο η άκρη του νυχιού σας να μένει ακάλυπτη.

Στη συνέχεια, βάψτε την άκρη του νυχιού με το βερνίκι της αρεσκείας σας, περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και αφαιρέστε το σελοτέιπ. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε όλο το νύχι με ένα παλ χρώμα της αρεσκείας σας και τελειώστε με ένα διάφανο βερνίκι.

Αυτό το κόλπο αποτελεί τον ευκολότερο τρόπο να κάνετε το αγαπημένο σας γαλλικό μανικιούρ.

Μια ακόμα πρόταση είναι αντί για το συνηθισμένο λευκό βερνίκι, να χρησιμοποιήσετε άλλο χρώμα, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γαλλικό ΜανικιούρΈξυπνοΚόλπο