Το Infowoman και το infokids σάς καλούν σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που χρειάζεται αυτό το πολύτιμο δώρο για να κερδίσει τη ζωή του. 

«Δώσε λίγο αίμα, σώσε μια ζωή»

Το Σάββατο 30 Μαρτίου άδραξε την ευκαιρία να σώσεις μία ζωή μέσα από μια εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών. Από τις 12:00 έως τις 16:00, το Infokids.gr – Infowoman.gr σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διοργανώνουν στο AVENUE  μια εθελοντική αιμοδοσία με τη συμβολή του μεγάλου χορηγού της δράσης, Αγγελ

Ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό, αυτόν του να σώσουμε ζωές που μας έχουν ανάγκη, καλούμε κάθε άνθρωπο που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το αίμα του, να συνδράμει σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης και αλληλεγγύης.

Δράση για τα παιδιά!

Τα παιδιά, μέσω δραστηριοτήτων, όπως η ζωγραφική, το παζλ κ.ά. και την καθοδήγηση από εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα παίξουν και θα μάθουν για τη δράση της αιμοδοσίας και την αξία του εθελοντισμού.

Σας περιμένουμε στο AVENUE στις 30 Μαρτίου για να δώσουμε λίγο αίμα και να σώσουμε μαζί μια ζωή!

Ένα μικρό δώρο και λίγα λεπτά από τον χρόνο μας μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου για κάποιον που το χρειάζεται απελπιστικά.

Ελάτε να δώσουμε λίγο αίμα και να σώσουμε μαζί μια ζωή!

Μέγας χορηγός της πρωτοβουλίας:

Παράλληλα με την εθελοντική αιμοδοσία θα λάβετε αναμνηστικά δώρα από:

Τα καταστήματα καλλυντικών Lili Drogerie:

Το Νakas Book House:

Infowomaninfokidsεθελοντική αιμοδοσία