Το νοσοκομείο Βόλου “θύμα” της κακοκαιρίας Daniel

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των κατοίκων του Βόλου, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, με την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες που πλήττουν τον Βόλο τις τελευταίες ώρες.

Αλώβητο δεν έμεινε ούτε το νοσοκομείο Βόλου, που από το πρωί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τα υπόγεια να πλημμυρίζουν, ενώ αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες.

Συγκεκριμένα, ο χώρος όπου πραγματοποιείται η παρασκευή των φαρμάκων χημειοθεραπείας, πλημμύρισε και οι 18 ασθενείς που είχαν προγραμματισμένο ραντεβού αναγκάστηκαν να επιστρέψουν σπίτι τους, χωρίς να έχουν κάνει την αναγκαία θεραπεία, η οποία όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

“Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που συνεχίζεται στο ΓΝ Βόλου, πλημμύρησε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι προγραμματισμένες θεραπείες (18).

Οι χημειοθεραπείες στους ασθενείς θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη κανονικά, με το εφεδρικό μηχάνημα που διαθέτουμε από δωρεά του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ)”.

πλημμύρεςνοσοκομείο Βόλουχημειοθεραπείες