Δεν αποχωρεί από την ελληνική αγορά η Johnson & Johnson

Η εταιρεία Johnson & Johnson Hellas δεν αποχωρεί από την ελληνική αγορά. Παραμένει και μάλιστα ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της Υγείας.

Την απάντηση αυτή έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Hellas A.E.B.E. Θόδωρος Λιακόπουλος, στο πρόσφατο Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ με τίτλο «Χωρίς αναλώσιμα υλικά θα μείνουν οι άνθρωποι με Σακχαρώδη Διαβήτη – Γεγονός η πρώτη αποχώρηση εταιρείας από την Ελλάδα».
Επιβεβαιώνοντας το σχετικό δημοσίευμα του Healthmag, ο κ. Λιακόπουλος προς αποκατάσταση της αλήθειας και την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών τόνισε ότι «το τμήμα Διαβήτη Lifescan της Johnson & Johnson, από τον Οκτώβριο του 2018, έχει εξαγοραστεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την εταιρεία Platinum Equity, σύμφωνα με την τότε σχετική επίσημη ανακοίνωση (εδώ).

Συνεπώς η εταιρεία Johnson & Johnson ουδεμία σχέση έχει με την απόφαση της αγοράστριας εταιρείας περί διακοπής εμπορίας των προϊόντων Διαβήτη της Lifescan όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά, όπως πληροφορούμαστε, και σε άλλες χώρες».

Ο κ. Λιακόπουλος συμπλήρωσε πως «Με παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 1973, ο όμιλος της Johnson & Johnson, απασχολεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: Φαρμακευτικό, Ιατροτεχνολογικό και Καταναλωτικό με εργοστάσιο παραγωγής στη Μάνδρα Αττικής.

Ο όμιλος της Johnson & Johnson, η πιο ολοκληρωμένη εταιρεία φροντίδας υγείας παγκοσμίως, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και βαθιά δέσμευση στην παροχή ποιοτικών και αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους Έλληνες ασθενείς και επαγγελματίες υγείας, την Ελληνική οικονομία, την Ελληνική κοινωνία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ