Διαψεύδει το «Μητέρα» τον έρανο για τον μικρό Άγγελο

Έκκληση στο κοινό να μην καταθέτει χρήματα στο λογαριασμό του νοσοκομείου «Μητέρα» για τον μικρό Άγγελο, κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι πληροφορήθηκε για τη σχετική ιδιωτική πρωτοβουλία από τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα το νοσοκομείο, επισημαίνει ότι οι δωρητές μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα που κατέθεσαν, μέσω της Τράπεζας, με την επίδειξη του αποδεικτικού κατάθεσης.

Αναλυτικά, το «Μητέρα» σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση:

«Λάβαμε γνώση της ανακοίνωσης, που δημοσιεύθηκε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της θεραπείας για τον μικρό Άγγελο με θέμα: «ο Άγγελος σε χρειάζεται» και με παραπομπή σε στοιχεία της ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε. και συγκεκριμένα σε αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς, με δικαιούχο την Εταιρεία μας, συνοδευόμενο από αριθμό IBAN και swift code.

Με σεβασμό στην ανησυχία των γονέων, δια του παρόντος, προς αποκατάσταση της αλήθειας, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η Εταιρεία μας δεν είχε ενημερωθεί ούτε παράσχει τη συγκατάθεσή της για τη χρήση των στοιχείων της για το συγκεκριμένο σκοπό.

Πληροφορήθηκε δε για την εν λόγω ιδιωτική πρωτοβουλία για πρώτη φορά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Για το λόγο αυτό ζητούμε από το κοινό, όπως δεν καταθέτει χρήματα στον εν λόγω τραπεζικό λογαριασμό μας για τον συγκεκριμένο σκοπό και όσοι έχουν τυχόν καταθέσει χρήματα για την ως άνω αιτιολογία, θα μπορούν με την επίδειξη του αποδεικτικού κατάθεσης στο λογιστήριο της Εταιρείας μας να τους επιστραφούν.

Η Εταιρεία μας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που διέπει τη δράση της και κατανοώντας τις αντίστοιχες κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες, ουδέποτε θα προέβαινε σε μία τέτοια ενέργεια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ