Έκθεση φωτογραφίας και δωρεάν εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν

«Επιλέγοντας την Υγεία»: Μια φωτογραφική έκθεση και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν για την αξία της πρόληψης.

Το Νοσοκομείο στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του την έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Γιαννά, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου και της έγκαιρης διάγνωσής του.

Οι φωτογραφίες φιλοξενούνται στους χώρους του Νοσοκομείου από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου, εγκαινιάζοντας έναν κύκλο παρουσίασης της έκθεσης σε νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας. Μέσα από τον φακό της φωτογράφου αποτυπώνονται το τοξικό αστικό περιβάλλον, αλλά και οι βλαπτικές και υγιεινές συνήθειες της καθημερινής ζωής, που συνδέονται με τον καρκίνο, αναδεικνύοντας την ιδέα ότι η υγεία αποτελεί πρώτα απ’ όλα προσωπική επιλογή.

Στο πλαίσιο της έκθεσης και με στόχο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το μήνυμα της σημαντικής πρωτοβουλίας, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει σε όσους προσέλθουν στους χώρους του την Τρίτη και Τετάρτη 11 & 12 Ιουνίου 2019 μια δωρεάν κλινική εξέταση της επιλογής τους στα εξωτερικά ιατρεία.

Ειδικότερα, για τις δύο ημέρες και κατά τις ώρες 08.00-14.00, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείνουν επί τόπου το ραντεβού τους για δωρεάν εξέταση, από ιατρούς οκτώ ειδικοτήτων (παθολόγο, καρδιολόγο, ενδοκρινολόγο, ορθοπαιδικό, χειρουργό, οφθαλμίατρο, ΩΡΛ και γαστρεντερολόγο).

Σε περίπτωση χρονικής αδυναμίας – καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας – οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα, αφού προσέλθουν στο Νοσοκομείο, για να κατοχυρώσουν το ραντεβού τους, να προγραμματίσουν την δωρεάν εξέταση σε μεταγενέστερο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση φωτογραφίας και τον δωρεάν ιατρικό έλεγχο, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.dunant.gr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ