Η «Αποστολή Ζωής» της Uni-pharma στο Λιδωρίκι Φωκίδας

Δράση ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικές εξετάσεις θυρεοειδούς αδένα για τους κατοίκους του Λιδωρικίου Φωκίδας, υλοποίησε στις 4 και 5 Μαΐου 2019 η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, «Αποστολή Ζωής».

Η εθελοντική δράση υλοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου Φωκίδας και περιελάμβανε κυρίως εξετάσεις θυρεοειδούς με υπερήχους.

Με αφορμή τη δράση, η Πρόεδρος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων Ανδρομάχη Βρυωνίδου και τα μέλη του ΔΣ της Εταιρείας, απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή προς την διοίκηση της Uni-pharma κ.κ. Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Η Uni-pharma έχει μακρά εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, στην θεραπεία των παθήσεων του θυροειδούς αδένα.

Το Τ4, προϊόν για τη θεραπεία παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα, αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν που διατίθεται σε 13 διαφορετικές περιεκτικότητες σε εξατομικευμένα δοσολογικά σχήματα.

Στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη ανήκουν οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterMed και η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle.

Η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma μέσα από την «Αποστολή Ζωής», στηρίζει ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες σε όλη τη χώρα και βρίσκεται πάντα κοντά στον ασθενή και στις ανάγκες του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ