Η L’Oréal Cosmetique Active, μεγάλος χορηγός στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας

Η LOréal Cosmetique Active, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των δερμοκαλλυντικών, έδωσε το «παρόν» για μια ακόμη χρονιά ως επίσημος χορηγός στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 17-20 Δεκεμβρίου 2020.

Στο φετινό δερματολογικό συνέδριο είχαν παρουσία τα brands Vichy, LaRochePosay και CeraVe καθώς, όπως και κάθε χρονιά, η LOréalCosmetique Active αποτέλεσε μεγάλο υποστηρικτή της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Η κάθε μάρκα είχε το δικό της 3D εκθεσιακό περίπτερο, προβολή ανάμεσα στα sessions και χορηγία Δορυφορικού Συμποσίου και Δορυφορικής Διάλεξης.

Οι επιστημονικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε η LOréal ACD:

Δορυφορικό Συμπόσιο

Σάββατο 19.12.2020

Η επίδραση της πανδημίας του COVID-19 στη δερματολογία και οι επερχόμενες αλλαγές στο ταξίδι του ασθενή.

Δορυφορική Διάλεξη

Σάββατο 19.12.2020

Πώς οι έξυπνοι συνδυασμοί κλασικών κερατολυτικών με καινοτόμες δραστικές ουσίες στα δερμοκαλλυντικά μπορούν να μας βοηθήσουν στη συνήθη κλινική μας πρακτική.

Λίγα λόγια για το συνέδριο:

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας είναι το μεγαλύτερο δερματολογικό συνέδριο στη χώρα μας και διοργανώνεται κάθε χρόνο. Φέτος λόγω των συνθηκών της πανδημίας διεξήχθη διαδικτυακά 17-20 Δεκεμβρίου 2020, διατηρώντας ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιελάβανε Συνεδρίες, Ειδικές Διαλέξεις, Φροντιστήρια και Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-posters), ενώ είχε σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων της δερματολογίας-αφροδισιολογίας, όπως η ψωρίαση, η ακμή, το μελάνωμα, η παιδοδερματολογία, οι παθήσεις των ονύχων και των τριχών, η ογκολογία, η δερματοσκόπηση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και η αισθητική δερματολογία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ