Ιασώ: Σεμινάριο λαπαροσκοπικής χειρουργικής hands on 26-29/1

Σεμινάριο γυναικολογικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής με πρακτική άσκηση (hands on), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/01 και το Σάββατο 27/01/2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιασώ.

Η πρακτική άσκηση (hands on course) του «Advanced Course in Gynecologic Laparoscopy» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/01 και τη Δευτέρα 29/01/18 στο Πειραματικό – Ερευνητικό Κέντρο της ΕΛΠΕΝ).

Το Ιασώ διαθέτει ένα από τα αρτιότερα και μεγαλύτερα τμήματα λαπαροσκοπικής χειρουργικής στη χώρα μας. Έχει 6 «state of the art» χειρουργεία, στα οποία πραγματοποιούνται περισσότερες από 3.500 λαπαροσκοπικές επεμβάσεις το χρόνο για πάνω από μία δεκαετία.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των Ιατρών για τις εφαρμογές και τις εξελίξεις της λαπαροσκοπικής χειρουργικής στη σύγχρονη γυναικολογία.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Βασικές αρχές που αφορούν στην οργάνωση του χειρουργείου, την ασφαλή διαχείριση των περιστατικών και την αποφυγή πιθανών επιπλοκών
• Στοχευμένες ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές που αναφέρονται σε συγκεκριμένες γυναικολογικές παθήσεις και στην ορθή λαπαροσκοπική αντιμετώπιση αυτών των περιπτώσεων
• Ζωντανή μετάδοση χειρουργικών επεμβάσεων κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες ιατροί θα είναι σε θέση να σχολιάζουν και να θέτουν ερωτήματα στον χειρουργό
Το σεμινάριο θα πλαισιώσουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές.

Επίσημοι προσκεκλημένοι είναι:
• Ο RABISCHONG BENOIT Professor, M.D, Ph.D, Clermont-Ferrand, France και
• Ο WATTIEZ ARNAUD Head of GYN Department, Latifa Hospital, Dubai- UAE, Prof OB/GYN University of Strasbourg, France
Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Καθηγητής Εμμανουήλ Διακομανώλης, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπήςείναι ο κ. Παντελής Ι. Τρομπούκης, Μέλος Ενδοσκοπικής Ομάδας ΙΑΣΩ Ακαδημαϊκός Υπότροφος Γ΄Μ/Γ Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στη λαπαροσκοπική χειρουργική και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 6074200 (Γραμματεία Σεμιναρίου / MD Congress) ή 210 6383949 (Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ