Ιατρόπολις: Επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα

Το 7ο υποκατάστημά του, μία νέα πλήρως εξοπλισμένη Διαγνωστική Μονάδα στην οδό Πατησίων 290 στην Αθήνα, εγκαινίασε χθες βράδυ ο Όμιλος Ιατρόπολις.

Πρόκειται για επένδυση 10 εκατ. ευρώ, που συμπληρώνει τα ήδη λειτουργούντα πέντε Διαγνωστικά Κέντρα και την εξειδικευμένη ογκολογική Κλινική του Ομίλου, εξυπηρετώντας πλέον 4.000 επισκέπτες καθημερινά.

Η νέα Διαγνωστική Μονάδα στην οδό Πατησίων θα παρέχει υπηρεσίες με 12 τμήματα, πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα. Ξεκίνησε να λειτουργεί σε μία έκταση 2500 τ.μ., σε ιδιόκτητο κτίριο το οποίο κατασκευάσθηκε με προδιαγραφές διαγνωστικού κέντρου.

Στόχος της νέας επένδυσης του Ομίλου Ιατρόπολις είναι να καλύψει με τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, καλύπτοντας τους κατοίκους με όλες τις διαγνωστικές και εργαστηριακές υπηρεσίες.

Έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τουλάχιστον 400.000 κατοίκους του κέντρου της πόλης και όλους όσοι διαμένουν στις γύρω περιοχές, η διαγνωστική Μονάδα είναι στελεχωμένη με 65 εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, ειδικούς τεχνολόγους καθώς και διοικητικό προσωπικό.
Να σημειωθεί ότι και αυτή η Μονάδα του Ομίλου Ιατρόπολις είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με ασφαλιστικές εταιρείες.

Το νέο κέντρο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 800 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος οργάνωσης που διαθέτει, αλλά και της μακροχρόνιας εμπειρίας του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων παραδίδονται και ψηφιακά στους ασθενείς και αντίστοιχα μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά προς διευκόλυνση τους, με την τήρηση όλων των κανόνων που διέπουν τα προσωπικά δεδομένα.

Η νέα Μονάδα θα δέχεται καθημερινά́ ασθενείς από́ τις 6 το πρωί́ έως τις 11 το βράδυ.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρόπολις κ. ΦίλιπποςΓουρλής με αφορμή́ τα εγκαίνια της νέας Μονάδας στην Πατησίων δήλωσε: «Παρότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο οικονομικών δυσχερειών για τη χώρα, κρίναμε πως υπάρχει έντονη ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγεiaς στο κέντρο της πόλης, για αυτό και προχωρήσαμε σε μία επένδυση η οποία θα καλύψει όλους τους κατοίκους με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Άλλωστε ακόμη και μέσα στην κρίση οι Όμιλοι πρέπει να τολμούν και να επενδύουν στη χώρα, στηρίζοντας τον τομέα της ανάπτυξης και της απασχόλησης».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ