Λαιμός και ντεκολτέ στο φθινοπωρινό προσκήνιο. Το νέο ελιξήριο νεότητας

Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι τα πρώτα, που προδίδουν την ηλικία μιας γυναίκας. Ένα καινοτόμο 3D φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης υπόσχεται να αναστρέψει τη βαρύτητα. Την ίδια ώρα ο κρόκος Κοζάνης αναδεικνύεται σε Νο 1 ελιξήριο νεότητας.

Στα ράφια των φαρμακείων βρίσκεται ήδη το νέο ενισχυμένο gel πεπτιδίων, για τη σμίλευση λαιμού – ντεκολτέ της συλλογής Μαύρη Πεύκη 3D.

Η αποκάλυψη και καταγραφή της γήρανσης της δομής της ελαστίνης και της επίδρασής της στην τρισδιάστατη στήριξη του δέρματος, ένα αιωνόβιο δένδρο με μοναδική αντοχή, η μαύρη πεύκη, και ένα καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης, το ElastiLift-3D™, είναι τα «συστατικά» της Νο1 skincare συλλογής της KORRES, Μαύρη Πεύκη 3D.

Με ανάλαφρη υφή, που απορροφάται άμεσα:

  • ενισχύει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα σε λαιμό και ντεκολτέ,
  • μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων του λαιμού και των κάθετων γραμμών του ντεκολτέ,
  • προσφέρει λεία, σφριγηλή και απαλή επιδερμίδα.

Η βελτιωμένη υφή και η πιο γεμάτη όψη του δέρματος, το αποτέλεσμα σύσφιγξης και ενισχυμένης ελαστικότητας, αλλά και η συνολικά βελτιωμένη εμφάνιση του χαλαρού δέρματος επιβεβαιώνεται από εννέα στις δέκα γυναίκες που δοκίμασαν το προϊόν.

Σύστημα πεπτιδίων

Τα πεπτίδια ανήκουν στα κορυφαία, προηγμένα, υψηλής απόδοσης συστατικά για το ώριμο δέρμα. Με τη δράση τους να είναι αντιστρόφως ανάλογη του μικρού τους μεγέθους, τα πεπτίδια έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν ποικίλα σημάδια γήρανσης. Το νέο gel σμίλευσης λαιμού – ντεκολτέ αξιοποιεί τη σωρευτική δύναμη ενός προηγμένου συστήματος 5x ισχυρών πεπτιδίων – ένα προϊόν με πολυεπίπεδη δράση, για δύο από τις πιο «εύθραυστες» περιοχές:

1 Εξαπεπτίδιο-11 για αποτέλεσμα σύσφιγξης
2 Εξαπεπτίδιο-8 για απαλή, βελούδινη υφή
3 Πεπτίδια από λευκό λούπινο για ενίσχυση σφριγηλότητας
4 Πεπτίδια από schisandra για μείωση εμφάνισης δυσχρωμιών και ομοιόμορφη επιδερμίδα με ενισχυμένη λάμψη
5 Πεπτίδια από αβοκάντο για πιο γεμάτη όψη δέρματος

ElastiLift-3D™

Το καινοτόμο σύμπλεγμα ElastiLift-3D™ είναι ένα 100% φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης, που δημιούργησε η KORRES, με αφετηρία σημαντικά ευρήματα του Εθνικού Κέντρου Ερευνών της Γαλλίας, που αποκάλυψαν τον ρόλο της δομής της ελαστίνης στη γήρανση του δέρματος, αλλά και του ενζύμου LOXL στην άψογη λειτουργία της ελαστίνης. Το ElastiLift-3D™ επαναφέρει τη
3D αρχιτεκτονική του προσώπου, ανανεώνοντας την ελαστικότητα, σύσφιγξη, αντοχή και υφή του δέρματος, επανορθώνοντας το περίγραμμά του και μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Εκχύλισμα μαύρης πεύκης & πολυφαινόλες μαύρης πεύκης (επιγαλλοκατεχίνη)

Τη λίστα των top δραστικών για τη φροντίδα λαιμού και ντεκολτέ συμπληρώνει το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, σε συνδυασμό με καθαρή πολυφαινόλη επιγαλλοκατεχίνη, που αποδεδειγμένα ενισχύουν τη σύσφιγξη και την ανθεκτικότητα του δέρματος.

Χρυσός κρόκος – ελιξήριο νεότητας

Στις 15 Οκτωβρίου κυκλοφορεί σε limited edition το Ελιξήριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος, που δεσμεύεται να αντιμετωπίσει κάθε σημάδι γήρανσης και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, για κάθε ηλικία.

Με τη δύναμη του φρέσκου εκχυλίσματος από τα πολύτιμα στίγματα του κρόκου Κοζανης, που ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, από τη στιγμή εκχύλισης:

  • Προσφέρει άμεση δράση booster
  • Ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στους παράγοντες καθημερινής φθοράς, χαρίζει δέρμα υγιές εκ των έσω
  • Προσφέρει lifting και ενίσχυση όγκου
  • Βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα του δέρματος
  • Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων
  • Προσφέρει λάμψη, ομοιόμορφο τόνο και λεία επιδερμίδα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ