Μαζί είμαστε πάντα νικητές: Uni-pharma & InterMed στον 11ο Greece Race for the Cure 2019

Εργαζόμενοι των βιομηχανιών Uni-pharma & InterMed, έδωσαν δυναμικό παρών την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στον 11ο Αγώνα Greece Race for the Cure στο Ζάππειο, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού.

Έτρεξαν για να τιμήσουν τις γυναίκες που παλεύουν με την νόσο, αλλά και για όσες έφυγαν…

Οι Uni-pharma & InterMed φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, μέσα από την δυναμική running team των εργαζομένων του Ομίλου (ΟΦΕΤ) και στο πλαίσιο της Στρατηγικής του για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων, έστειλαν με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας, το μήνυμα «ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ».

Με αυτόν τον τρόπο οι Uni-pharma & InterMed, ενίσχυσαν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», που οργανώνει τον Αγώνα Greece Race for the Cure.

Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές αλλά και οι δημοσιογράφοι, έδωσαν δυναμικό παρών σε όλες τις κατηγορίες διαδρομών του Αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ίδια μέρα, 16 αγώνες Race for the Cure® διεξήχθησαν ταυτόχρονα σε ευρωπαϊκές πόλεις. Επίσης για πρώτη φοράς εφέτος, ο πλέον ιστορικός θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης που από το 1982 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πρωτεύουσας, ο 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ, έγινε σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ενώθηκε με το Greece Race for the Cure® σε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων με chip χρονομέτρησης.

Πλήθος κόσμου, επισκέφθηκε το περίπτερο των Uni-pharma & InterMed, προκειμένου να λάβουν δώρα και να φωτογραφηθούν.

Σχετικά με τον ΟΦΕΤ

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την υπό ανέγερση 4η Μονάδα εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών Uniherbo, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης για την εκπαίδευση φοιτητών & νέων επιστημόνων που ετοιμάζεται, βρίσκεται στα φαρμακευτικά δρώμενα πάνω από μισό αιώνα ζωής.

Αποστολή των βιομηχανιών, είναι να παράγουν εγχωρίως, με υψηλά standards (GMP) καινοτόμα προϊόντα για θεραπείες που βοηθούν και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Οι επενδύσεις για την τριετία 2019-2021 αναμένεται να ξεπεράσουν τα 15 εκατ. ευρώ, με τη ριζική ανακαίνιση του πρώτου και ιστορικού εργοστασίου της Uni-pharma, τη δημιουργία σύγχρονου Logistics Center και τη νέα Uniherbo.

Οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed εξάγουν σε πάνω από 64 χώρες, με στόχο τα προϊόντα τους να βρίσκονται σε κάθε σπίτι.

Επίσης, μέσα από την Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης U & I Care, ο Όμιλος υλoποιεί Δράσεις που στηρίζουν και σέβονται την κοινωνία, το περιβάλλον και τη νέα γενιά όπως:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ