«Μένουμε Σπίτι» και φτιάχνουμε τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια με έξι απλές κινήσεις

Τα φυσικά και πυκνά φρύδια έχουν γίνει πλέον καθεστώς, το σημαντικό βέβαια είναι να έχουν σχήμα που να τονίζει και να ανασηκώνει το βλέμμα.

Γι’ αυτό σας δίνουμε μερικές απλές συμβουλές για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα τώρα που «Μένετε στο Σπίτι».

Εάν βγάζετε τα φρύδια σας µε τσιµπιδάκι, προσέξτε να µην τα αραιώνετε

Προσπαθήστε να διατηρήσετε το κανονικό πάχος του φρυδιού σύµφωνα µε το σχήµα και το ύψος του οστού σας.

Κάθε 1-2 εβδοµάδες, ανάλογα µε την ταχύτητα ανάπτυξής τους, βγάζετε µε προσοχή τις τριχούλες που βγαίνουν εκτός σχήµατος.

Δίνετε μεγάλη προσοχή  στο πάνω µέρος των φρυδιών, γιατί µπορεί να χαλάσετε άθελά σας το τόξο τους.

Κοντύνετε τις τρίχες με ψαλιδάκι

Βρέξτε με λίγο νερό τα φρύδια σας και χτενίστε τα προς τα πάνω. Με προσεκτικές, μικρές κινήσεις κόψτε οριζόντια τις πιο μακριές τρίχες.

Περιποιηθείτε τις τρίχες των φρυδιών σας

Εφαρμόζετε κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο λίγο λάδι (καστορέλαιo / ελαιόλαδο / αμυγδαλέλαιο) κάνοντας μασάζ στα φρύδια σας. Αυτό θα τα βοηθήσει να γίνουν πιο πυκνά.

Πως να αναδείξτε το φυσικό σας σχήμα

Ό,τι και αν κάνετε στα φρύδια σας, το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να δείχνει φυσικό. Εκτός από την πυκνότητα, ένα άλλο βασικό στοιχείο σχετικά με τα φρύδια είναι το σχήμα τους. Παρατηρήστε από ποιο σημείο ξεκινούν να γίνονται πιο πυκνά και πού οι τρίχες δείχνουν χωρίς νόημα. Ακόμη, προσέξτε το κόκαλο του ματιού. Κάποιες γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο λεπτά σχηματισμένα φρύδια και κάποιες το αντίθετο. Μην προσπαθήσετε να το αλλάξετε αυτό, έχει να κάνει με το τι ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο.

Ζωγραφίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι

Εάν τα φρύδια σας είναι πολύ λεπτά και απλά δεν μπορείτε να αυξήσετε το πάχος τους με φυσικό τρόπο, τότε επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών στο χρώμα των φρυδιών σας και συμπληρώστε τα κενά ανάμεσα στις τρίχες. Επειτα, χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω με το ειδικό βουρτσάκι που διαθέτουν αυτά τα μολύβια.

Μην βγάζετε υπερβολικά τα φρύδια σας

Ειδικά στο σημείο από όπου ξεκινούν, την περιοχή δηλαδή της εσωτερικής γωνίας του ματιού, πάνω από τη μύτη, και εκεί όπου τελειώνουν, γιατί έτσι αλλοιώνεται το τόξο του φρυδιού, τα μάτια φαίνονται μικρότερα και η μύτη μεγαλύτερη.

Από το newsroom του Healthmag.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ