Νέα σειρά αντιηλιακής προστασίας για ασφάλεια κάτω από τον ήλιο

Με αφετηρία την φροντίδα ακόμη και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων, μια νέα, ολοκληρωμένη σειρά αντιηλιακής προστασίας για όλη την οικογένεια χαρίζει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο.

Η παιδική επιδερμίδα, ωστόσο, είναι πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη από αυτή των ενηλίκων, με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία και στα εγκαύματα, που προκαλούνται από τον ήλιο.

Με την ολοκληρωμένη σειρά Kids Protect & Play, η NIVEA καινοτομεί για ακόμη μια χρονιά και προσφέρει προϊόντα υψηλής αντιηλιακής προστασίας, ειδικά σχεδιασμένα για να απαντούν στις αυξημένες ανάγκες της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας το πιο ασφαλές παιχνίδι κάτω από τον ήλιο.

Οι υψηλοί και πολύ υψηλοί δείκτες SPF που περιέχουν, παρέχουν σίγουρη αντιηλιακή προστασία ευρέως φάσματος από τη βλαβερή UV ακτινοβολία. Η ειδική περιποιητική τους σύνθεση υποστηρίζει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας. Παράλληλα η σύνθεσή του είναι διπλά αδιάβροχη.

Ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών, η ανανεωμένη σειρά αντιηλιακής προστασίας NIVEA έρχεται σε διαφορετικές συσκευασίες – Lotions, Pump Sprays και Trigger Sprays – για να μπορούν τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και οι γονείς τους να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους.

Αντιηλιακή προστασία με οικολογικό αποτύπωμα

Πρόσφατες έρευνες, που εξετάζουν το οικολογικό αποτύπωμα των αντιηλιακών στο θαλάσσιο οικοσύστημα και ειδικότερα στα κοράλλια, έδειξαν ότι συγκεκριμένα UV φίλτρα, που περιέχονται στα αντηλιακά και συγκεκριμένα το oxybenzone και το octinoxate, είναι ύποπτα για τον αποχρωματισμό και τη λεύκανση των κοραλλιών (Coral Bleaching).

Τα κοράλλια είναι o βασικός πυλώνας του θαλάσσιου οικοσυστήματος, καθώς περίπου το ένα τέταρτο των οργανισμών, που ζουν στις θάλασσες, εξαρτάται από αυτά. Με αυτά ως δεδομένα, αρκετές χώρες, αλλά και Πολιτείες της Αμερικής, όπως η Χαβάη και η Καλιφόρνια, έχουν απαγορεύσει την χρήση των αντιηλιακών που περιέχουν τα δύο αυτά συστατικά.

Η NIVEA SUN, ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των αντιηλιακών, δεν χρησιμοποιεί αυτά τα συστατικά στις συνθέσεις της και επικεντρώνει τις προσπάθειές της όχι μόνο στο να προσφέρει το καλύτερο στον καταναλωτή, αλλά και στο να μειώσει σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της στο θαλάσσιο οικοσύστημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ