Ο Όμιλος Υγεία επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

Επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020 είναι ο Όμιλος Υγεία με στόχο να προάγει και να στηρίξει έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας.

Η συνολική υποστήριξη που παρέχει ο Όμιλος στους αθλητές από το 2018, παρουσιάστηκε σε εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του Μητέρα. Συγκεκριμένα, μέσω του Προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020» παρέχεται δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των Αθλητών, με δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις, με στόχο να ενισχυθεί η προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με γνώμονα την ενίσχυση των αρχών και των αξιών του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, στις προσπάθειες των αθλητών, να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έχει ενταχθεί και ο Όμιλος Υγεία ως Υποστηρικτής της Ολυμπιακής ομάδας προσφέροντας δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών σε όλα τα μέλη της. Η βοήθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που προπονούνται εντατικά και σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Πλέον, με τον Όμιλο Υγεία στο πλευρό τους γνωρίζουν ότι μπορούν να υποβληθούν χωρίς καμία επιβάρυνση σε όλες τις απαραίτητες, για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου, εξετάσεις και να λάβουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, από ένα άρτια εκπαιδευμένο και ικανότατο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ