Όμιλος Ιασώ:1ο Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Το 1ο Επιχειρηματικό Βραβείο στα Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2018 απέσπασε ο Όμιλος Ιασώ με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», στην κατηγορία Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με το οικονομικό – επιχειρηματικό portal banks.com.gr διοργάνωσαν για 16η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2018», με σκοπό να αναδείξουν και να βραβεύσουν τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Δημ. Λιάκο.

Η διοίκηση του Ομίλου, με αφορμή τη βράβευση, επεσήμανε ότι η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του Ομίλου Ιασώ. Το Ιασώ αναγνωρίζει τις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια, καλύπτοντας έμπρακτα τις ανάγκες υγείας τους, πάντα με ευγένεια και φιλικότητα, ενδιαφέρον και προσοχή, επαγγελματισμό, αφοσίωση και φροντίδα, αξιοπρέπεια και
με σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ