Ορίστηκε το νέο ΔΣ του ΕΟΦ

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε χθες η αντικατάσταση των μελών του ΔΣ του οργανισμού.

Μετά την επικύρωση του διορισμού του ως νέος πρόεδρος του ΕΟΦ  από την αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ.  Δ. Φιλίππου αναλαμβάνει το «τιμόνι» του οργανισμού, αντικαθιστώντας τον κ. Ι. Μαλέμη σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Παράλληλα τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, την οποία μέχρι πρότινος κατείχε ο Η. Γιαννόγλου, πρόσωπο εμπιστοσύνης της προηγούμενης κυβέρνησης με αυξημένες ευθύνες, διορίζεται ο γιατρός Ελευθέριος Πάλλης, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Στη θέση του Β΄’ Αντιπροέδρου τοποθετείται ο Δ/ντής Οικονομικής Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης (ΣυΚΝΥ -ΚΕΤΕΚΝΥ ΑΕ), Χαράλαμπος Κανδηλώρος, αντικαθιστώντας την Κλεαρέτη Παρασκευοπούλου. Ο διορισμός είναι άνευ οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

Μέλος του ΔΣ του ΕΟΦ αναλαμβάνει η Λέκτορας Αστικού Δικαίου, στη Νομική Σχολή Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Αθηνά Κοντογιάννη, με αναπληρώτρια τη Νομικό Παναγιούλα Μακρή. Τακτικό μέλος ορίζεται ο Ιατρός Εργασίας Χρήστος Κουρούσης, με αναπληρώτριά τη Αναπλ. Καθηγήτρια Εργαστηρίου Βιολογίας- Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Μαρία Γαζούλη.

Όπως διευκρινίζεται, ο Αντιπρόεδρος Α΄ του ΕΟΦ έχει εκτελεστικά καθήκοντα και ο Αντιπρόεδρος Β΄ είναι αρμόδιος για ζητήματα επιστημονικών ερευνών και δράσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ