«Στόχος» – Διήμερο δωρεάν κλινικού ελέγχου μαστού στο μετρό Συντάγματος

Ο «Στόχος- Πρόληψη», που άλλαξε τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με τη διεθνή εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους» η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια, συνεχίζει δυναμικά το πολύτιμο έργο του.

Χιλιάδες γυναίκες φόρεσαν όμορφα μπλουζάκια με σήμα τον στόχο διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Όπως κάθε Οκτώβριο, ο «Στόχος– Πρόληψη» θα βρεθεί κοντά στις γυναίκες με τη δράση «Μην φοβάσαι την Πρόληψη» που θα υλοποιηθεί στο μετρό Συντάγματος την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Εξειδικευμένοι ιατροί θα βρίσκονται εκεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ για να εξετάσουν και να απαντήσουν τα ερωτήματα των γυναικών που θα βρεθούν στο χώρο.

Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι του «Στόχου», «η δράση αυτή είναι σημαντική. Ενημερώστε τη μητέρα, θεία, αδελφή, τις γυναίκες στο κοντινό σας περιβάλλον να επισκεφθούν την κεντρική αίθουσα στο μετρό Συντάγματος για δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού».

Ο «Στόχος – Πρόληψη» ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό του, την Εθνική Ασφαλιστική, καθώς και τους άλλους χορηγούς που υποστηρίζουν το έργο του, όπως ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas, η ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ My market και η Euroline Style της Eurobank είναι στο πλευρό του από το 2002.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ