Συμφωνία Hellenic Healthcare Group – MetLife για κάλυψη των ασφαλισμένων

Νέα στρατηγική συνεργασία, με το Hellenic Healthcare Group, υπέγραψε η ΜetLife για την κάλυψη των ασφαλισμένων της στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ.

Η συμφωνία δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ασφαλισμένους της MetLife Ελλάδος να επωφεληθούν από τις σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Hellenic Healthcare Group, σε επίπεδο γενικής ιατρικής, παιδιατρικής και μαιευτικής – γυναικολογίας, καθώς και σε περισσότερα προνόμια.

Για τη MetLife, η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για προσφορά αξιόπιστων, ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλισης και προστασίας της υγείας, που προσαρμόζονται στις ανάγκες των υφιστάμενων και των νέων ασφαλισμένων.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Όμιλο Hellenic Healthcare, η MetLife αναβαθμίζει τη φροντίδα που παρέχει στους ασφαλισμένους της, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά προγράμματα, με ταχύτερες διαδικασίες και ειδικές τιμές σε 5 κορυφαία νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας, καθώς και προνομιακή πρόσβαση σε 9 ρομποτικά συστήματα, οκτώ MRI τελευταίας γενιάς, 6.259 συνεργαζόμενους γιατρούς, 1.376 κλίνες, 133 παιδιατρικές κλίνες, 88 χειρουργικές αίθουσες, 14 αίθουσες τοκετού, 174 κλίνες ΜΕΘ, 16 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.

Ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Ελλάδος και Κύπρου κ. Κυριάκος Αποστολίδης δήλωσε «Τα οφέλη για τους ασφαλισμένους μας από τη συμφωνία μας με το Hellenic Healthcare Group, έναν κορυφαίο Όμιλο στον χώρο της υγείας, είναι πολλά και σημαντικά. Μας δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσουμε περαιτέρω τα προγράμματά μας με περισσότερες διαθέσιμες επιλογές και ευνοϊκότερους όρους που, εν τέλει, μεταφράζονται σε περισσότερη αξία για χιλιάδες ασφαλισμένους μας, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε αναβαθμισμένες μεθόδους ιατρικής και νοσοκομεία, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

Στο ίδιο πνεύμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Hellenic Healthcare Group κ. Δημήτρης Σπυρίδης σημείωσε «Η συνεργασία με μία από τις πιο αξιόπιστες και ισχυρές ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως, με ιστορία 150 χρόνων, που εξυπηρετεί εκατομμύρια ασφαλισμένους σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα, είναι μία στρατηγική συνεργασία για εμάς, που δημιουργεί νέα δεδομένα και για τους δύο εταίρους, αλλά και γενικότερα για το χώρο της υγείας στην Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ