Συνέχιση του προγράμματος «προΣfΕΕρουμε» για τις ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού

Τη συνέχιση του προγράμματος «προΣfΕΕρουμε«, για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού αποφάσισαν ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δρ Αντ. Αυγερινός και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου.

Σε συνάντηση που είχαν χθες οι δύο πρόεδροι, παρουσία και της Διευθύντριας Επικοινωνίας του ΣΦΕΕ κ. Μαρίας Λεοντάρη, αποφάσισαν την συνέχιση της κοινής κοινωνικής πρωτοβουλίας του Ε.Ε.Σ. και του ΣΦΕΕ.

Ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, εκφράζοντας την επιθυμία και όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του, συμφώνησε απόλυτα στη συνέχιση του εν λόγω προγράμματος με πρωταρχική στόχευση στις επισκέψεις ακριτικών περιοχών. Στις επισκέψεις αυτές, όπως και παλαιότερα, θα γίνεται δωρεάν διάθεση φαρμακευτικού – υγειονομικού υλικού, ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και εκπαιδευτικού υλικού, σε μαθητές σχολείων με ειδικές ανάγκες.

Τα ανωτέρω είδη αποτελούν δωρεά του ΣΦΕΕ και των εταιριών-μελών του.

Παράλληλα, Κοινωνικοί Λειτουργοί και Νοσηλευτές του Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιούν εκπαιδευτικές συναντήσεις τόσο για τα παιδιά – μαθητές, όσο και για τους γονείς αλλά και το προσωπικό των Δομών, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα Αγωγής Υγείας και προσφοράς σύμφωνα με τις επτά Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ