Τι χρώμα μάτια έχεις… αυτήν τη σκιά θα φορέσεις!

Είναι γνωστό ότι ο σκοπός του μακιγιάζ είναι να αναδείξει την φυσική μας ομορφιά και να τονίζει τα χαρακτηριστικά μας.

Και αν αναρωτιέστε τελικά ποιες αποχρώσεις σκιών ταιριάζουν περισσότερο στο χρώμα των ματιών σας, χαρίζοντας σαγηνευτικό βλέμμα που μαγνητίζει, έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Όποιο κι αν είναι το χρώμα σας υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξετε για να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό και κομψό μακιγιάζ ματιών και να τους κάνετε όλους να μην μπορούν να σταματήσουν να τα θαυμάζουν.

Γαλάζια, καστανά, μαύρα, ή πράσινα, όλα τόσο διαφορετικά μα τόσο όμορφα, άλλωστε τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Με τις σωστές αποχρώσεις στο μακιγιάζ μπορείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις και όλοι να νομίζουν πως έχουν να κάνουν με μια αληθινή expert του make up.

Αυτές είναι οι αποχρώσεις σκιών που σας ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας.

Μάτια καστανά
Αυτά τα μάτια βρίσκονται ανάμεσα στο καφέ και πράσινο και συχνά έχουν χρυσούς ιριδισμούς. Έτσι τους ταιριάζουν ιδανικά οι αποχρώσεις του χρυσού, χαλκού και πιο κόκκινες, όπως επίσης και το γκρι.

Μαύρα μάτια
Αν ανήκετε στις γυναίκες με μαύρα ή πολύ σκούρα καστανά μάτια πρέπει να γνωρίζετε πως είστε από τις πιο τυχερές. Το μαύρο είναι ουδέτερο και μπορείτε να φορέσετε με απόλυτη επιτυχία τις περισσότερες σκιές. Bronze, μπλε, απαλό ροζ και μοβ είναι κατάλληλα χρώματα για τα δικά σας μάτια.

Μπλε ματάκια
Τα μπλε μάτια είναι από μόνα τους πιο ψυχρά και για αυτό το λόγο τους πηγαίνουν απίστευτα οι πιο θερμές αποχρώσεις όπως χρυσό, χάλκινο, ροδακινί, ενώ αν θέλετε να κάνετε το μπλε των ματιών σας να φαίνεται ακόμα πιο έντονο, δοκιμάστε μοβ και μελιτζανί smokey μακιγιάζ για ακαταμάχητη όψη.

Πράσινα μάτια
Στα πράσινα μάτια πηγαίνουν περισσότερο όλοι οι γήινοι τόνοι καθώς και τα γκρίζα και το μαύρο. Αν θέλετε και διαφορετικό δοκιμάστε το μοβ ή σκούρο πράσινο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ