Τρία κόλπα που εάν τα κάνετε είναι σίγουρο ότι θα απαλλαγείτε από τον ενοχλητικό… λόξιγκα

Είναι σίγουρο ότι έχετε ακούσει πολλά για το πως μπορείτε να σταματήσετε τον ενοχλητικό  λόξιγκα, αλλά τα περισσότερα από αυτά δεν αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα.

Υπάρχουν τρία κολπάκια που εάν τα κάνετε είναι σίγουρο ότι ο λόξιγκας θα σταματήσει:

Πιείτε νερό ενώ έχετε κλειστά και δύο αυτιά σας

Πιείτε ένα ολόκληρο ποτήρι νερό με ένα καλαμάκι, ενώ ταυτόχρονα έχετε κλείσει και τα δύο αυτιά σας. Όταν έχουμε λόξιγκα, το πνευμονογαστρικό νεύρο είναι είτε κατεστραμμένο, είτε ερεθισμένο και, ως εκ τούτου, χρειάζεται διέγερση για να λειτουργήσει κανονικά και πάλι. Δεδομένου ότι οι κλάδοι του πνευμονογαστρικού νεύρου φθάνουν στο ακουστικό σύστημα, βάζοντας τα δάχτυλά σας στα αυτιά σας μπορεί να διεγείρετε τις απολήξεις των νεύρων και να “επανεκκινήσετε” το πνευμονογαστρικό νεύρο.

Τραβήξτε τη γλώσσα σας προς τα έξω

Το να βγάλετε έξω τη γλώσσα σας, θα σας βοηθήσει να διεγείρετε το πνευμονογαστρικό νεύρο και να μειώσετε τους σπασμούς του διαφράγματος, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να αποφευχθεί η αντανακλαστική αναρρόφηση αέρα.

Με έναν οργασμό

Ο οργασμός κατά τη συνουσία μπορεί να θεραπεύσει τον επίμονο λόξιγκα. Σε μια έρευνα, ένας υγιής 40χρονος υπέφερε από χρόνιο λόξιγκα μέχρι που έφτασε η στιγμή της εκσπερμάτισης κατά τη σεξουαλική επαφή, όταν ξαφνικά ο λόξιγκας εξαφανίστηκε και δεν επανήλθε για έναν ολόκληρο χρόνο.

Πηγή: http://www.medicaldaily.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ