10 Εύκολες συμβουλές ομορφιάς για να λάμπετε κάθε μέρα!

Είτε είστε αρχάρια ομορφιάς είτε ασχολείστε με όλα τα πράγματα με το μακιγιάζ και τα μαλλιά για χρόνια, υπάρχει πάντα κάτι νέο που μπορείτε να μάθετε.  Αυτές οι συμβουλές ομορφιάς θα σας βοηθήσουν να κάνετε το μακιγιάζ του φαρμακείου σας να μοιάζει σαν επαγγελματίας, να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα αγαπημένα σας προϊόντα περιποίησης και να έχετε τα μαλλιά σας φρέσκα στο κομμωτήριο κάθε μέρα. Μπόνους: Αυτές οι συμβουλές είναι τόσο απλές, που δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε ολόκληρη τη ρουτίνα σας για να αποκομίσετε τα οφέλη από αυτές τις εύκολες συμβουλές μακιγιάζ, μαλλιών και νυχιών.

Χρησιμοποιήστε βαζελίνη για ένα μανικιούρ χωρίς μουτζούρες.

Για να διατηρήσετε το μανικιούρ στο σπίτι σας στα νύχια σας (και όχι στο δέρμα που περιβάλλει τα νύχια σας), εφαρμόστε λίγη βαζελίνη γύρω από το όριο όπου τελειώνουν τα νύχια σας και αρχίζει το δέρμα σας. Περιμένετε να στεγνώσει το μανικιούρ σας και μετά πλύνετε τα χέρια σας — κάθε βερνίκι που έχει πέσει πάνω από τη βαζελίνη θα ξεπλυθεί αμέσως.

Εφαρμόστε ξηρό σαμπουάν πριν τον ύπνο.

Το Dry shampoo σώζει τη ζωή της τελευταίας στιγμής όταν πρέπει να βρίσκεστε κάπου, αλλά δεν έχετε χρόνο να πλύνετε τα μαλλιά σας. Αλλά μπορεί πραγματικά να ωφεληθείτε περισσότερο από το μπουκάλι ξηρού σαμπουάν σας εάν το εφαρμόσετε πριν πάτε για ύπνο. Τα μαλλιά θα τα απορροφήσουν καθώς κοιμάστε και θα φαίνεστε ανανεωμένοι το πρωί.

3 Μην τρίβετε — άρωμα στους καρπούς σας.

 Αυτή η απλή συμβουλή θα κάνει το άρωμά σας να διαρκέσει πολύ περισσότερο: Μην τρίβετε τους καρπούς μεταξύ τους για να εφαρμόσετε άρωμα (το κάνει να φθείρεται πιο γρήγορα). Αντίθετα, πιέστε μαζί.

4 Απλώστε εύκολα το concealer για φυσική εμφάνιση.

 Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το να φορτώσετε κάτω από τα μάτια σας με κονσίλερ δεν θα σβήσει αυτούς τους μαύρους κύκλους – στην πραγματικότητα, η χρήση πολλών καλυμμάτων φαίνεται πραγματικά αφύσικη και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερη . Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό στρώμα από ένα διαφανές concealer που εξομαλύνει τον τόνο του δέρματός σας χωρίς να καλύπτει εντελώς την επιδερμίδα σας.

5 Περάστε το κραγιόν σας με πούδρα μέσα από ένα χαρτομάντιλο.

Κουραστήκατε να λερώνει, μουτζουρώνει ή ξεθωριάζει το κραγιόν σας όλη την ημέρα; Συνδυάστε το με ημιδιαφανή πούδρα — αλλά μην το βάζετε απευθείας στα χείλη σας. Αντ ‘αυτού, σκουπίστε ένα χαρτομάντιλο, ώστε η σωστή ποσότητα σκόνης να έχει πρόσβαση στα χείλη σας. Και ακολουθήστε το υπόλοιπο αυτού του εύκολου κραγιόν, έτσι ώστε το χρώμα σας να παραμείνει υπέροχο όσο το δυνατόν περισσότερο.

6 Χρησιμοποιήστε πολλές μάσκες προσώπου για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας.

Η περιποίηση του δέρματος δεν ταιριάζει σε όλα, επομένως η προσαρμογή της ρουτίνας σας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιδερμίδα σας. «Πολλαπλή μάσκα είναι όταν πολλές μάσκες προσώπου χρησιμοποιούνται ή τοποθετούνται ταυτόχρονα στο δέρμα για την καταπολέμηση διαφορετικών δερματικών προβλημάτων.  Εάν έχετε λιπαρή ζώνη Τ αλλά ξηρά μάγουλα, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική μάσκα στα πλαϊνά του προσώπου σας και μια μάσκα άλλη για το μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι σας. Είναι σαν να είσαι σε ένα σπα!

Σφραγίστε”  τις βλεφαρίδες σας για να φαίνονται πιο γεμάτες.

8 Επιλέξτε μια φόρμουλα ρουζ με βάση τις ανάγκες σας.

Η κατανόηση του τύπου ρουζ που χρειάζεστε μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε τα τέλεια αποτελέσματα για το πρόσωπό σας. Οι φόρμουλες πούδρας λειτουργούν εξαιρετικά σε άτομα με μεγαλύτερους πόρους, ενώ οι κρέμες προσφέρουν δροσερό τελείωμα και διαρκούν περισσότερο. Τα τζελ είναι εξαιρετικά για μια ωραία υγιή λάμψη, αλλά συνήθως δεν έχουν υψηλή αντοχή.
Επιλέξτε μια απόχρωση ρουζ που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σας.

9 Επιλέξτε μια απόχρωση ρουζ που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Το ρουζ μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λαμπερό, αλλά αν χρησιμοποιείτε λάθος χρώμα, μπορεί στην πραγματικότητα να έρθει σε όχι καλή αντίθεση με την επιδερμίδα σας.

10  Διορθώστε ένα σπασμένο νύχι με ένα φακελάκι τσαγιού.

συμβουλές ομορφιάς