3D Aesthetics: Το άλμα στις μοντέρνες υπηρεσίες Αισθητικής

Το πρωτοποριακό άλμα, που αναζητούσαν γυναίκες και άνδρες από τον τομέα της Αισθητικής, έκανε η 3D AESTHETICS, ένας μοντέρνος, καλαίσθητος χώρος, με άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Η 3D AESTHETICS δημιουργήθηκε με όραμα για το μέλλον της αισθητικής και για να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της ομορφιάς και του wellbeing έτσι όπως αξίζει στον σύγχρονο άνθρωπο.

Εξέλιξη στο χώρο της Αισθητικής
Ο χώρος της ομορφιάς και της Αισθητικής εξελίσσεται διαρκώς και η 3D AESTHETICS βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία, τους ειδικούς επαγγελματίες και τη δέσμευση για εξατομικευμένη φροντίδα. Η 3D AESTHETICS δεν δημιουργήθηκε για να είναι «άλλο ένα ινστιτούτο Ομορφιάς», αλλά για να γίνει το πρότυπο παροχής μιας απαράμιλλης σειράς υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας, όλες κάτω από μια στέγη, εφαρμόζοντας τεχνολογία αιχμής κι επιστημονική προσέγγιση των θεμάτων Αισθητικής.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι καινοτόμες θεραπείες, τα νέα πρωτόκολλα και ο συνδυασμός των θεραπειών με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής είναι τα εφόδια με τα οποία η 3D AESTHETICS θα προσφέρει σε κάθε γυναίκα και άνδρα τη δυνατότητα να ενισχύσουν ή να διατηρήσουν μέσα στον χρόνο την καλύτερη εικόνα τους με ασφάλεια και ποιότητα.

3D Medical Aesthetics
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της 3D AESTHETICS είναι το DNA της, πάνω στο οποίο βασίζεται, και αυτό είναι η επιστημονική ματιά με την οποία προσεγγίζει τα θέματα Ομορφιάς κι Αισθητικής όσο απλά κι αν είναι. Η «ιατρική σκέψη» των πρωτοκόλλων ομορφιάς δημιουργεί νέες καινοτόμες, συνδυαστικές θεραπείες medical aesthetics, που χρησιμοποιούν την απλότητα των διαδικασιών της κλασικής Αισθητικής παράλληλα με την αναβαθμισμένη αποτελεσματικότητα των medical εφαρμογών της Κοσμητικής Ιατρικής. Με θεραπείες όπως το Hollywood Laser Peel, η LipoDisolve Plus, η HiFu BodyMax, το 3D Boost LASER, το Trio Deep Fractional, κ.α. δίνεται νέα διάσταση στη φροντίδα του προσώπου και του σώματος, με καινοτόμες λύσεις στην περιποίηση γυναικών και ανδρών, με πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα για διαχρονική ομορφιά.

Πέρα από τα συνηθισμένα
Η 3D AESTHETICS έχει θέση ως στόχο να προχωρήσει τον τομέα της Αισθητικής σε νέες διαστάσεις. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν γυναίκες και άνδρες που την εμπιστεύονται είναι:
1. Καινοτόμες Θεραπείες
2. Expert Practitioners
3. Ολιστική Προσέγγιση
4. Άριστο Περιβάλλον
5. Εξατομικευμένα Σχέδια Ομορφιάς
6. Ευγένεια και ηρεμία
7. Απουσία επιθετικής προσέγγισης πελατείας
8. Πλήρεις και ολοκληρωμένες θεραπείες ομορφιάς από τις πιο απλές ως τις πιο απαιτητικές

Σχετικά με την 3D AESTHETICS και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος, πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ανέφερε: «Φιλοδοξούμε η 3D AESTHETICS να αποτελέσει μια καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς, η οποία θέλουμε να καλύπτει την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας και άνδρα, που αναζητά ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Στοχεύουμε σε αναβαθμισμένα αποτελέσματα θεραπειών, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των παλιών, κλασικών υπηρεσιών Αισθητικής. Είμαστε σίγουροι ότι οι αποκλειστικά προσφερόμενες διαδικασίες μας, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών ομορφιάς, από την πιο απλή υπηρεσία αισθητικής έως την πιο πολύπλοκη και απαιτητική, θα αλλάξουν τον τρόπο προσέγγισης της εμφάνισης γυναικών και ανδρών, εξασφαλίζοντάς τους ασφάλεια και αποτελεσματικότητα».

Στο σύγχρονο χώρο της και με το άρτιο προσωπικό της να εφαρμόζει νέες, πρωτοποριακές διαδικασίες αιχμής, η 3D AESTHETICS θα γίνει το σημείο αναφοράς για όσες και όσους αναζητούν αποτελεσματικές και μοντέρνες εμπειρίες ομορφιάς.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις νέες θεραπείες της 3D AESTHETICS, στο https://www.3daesthetics.gr/ ή καλώντας στο 2106711050 ή στο χώρο της 3D AESTHETICS, Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι 15231.

3D AestheticsΑισθητική