Έβαλε στον εαυτό της ορό με χυμό και παραλίγο να πεθάνει

Η 51χρονη γυναίκα από την επαρχία Guiyang στην επαρχία Chenzhou της Hunan υπέστη ζημιά στο ήπαρ, στους νεφρούς, στην καρδιά και στους πνεύμονες και νοσηλεύθηκε στην εντατική για πέντε ημέρες.

Στην ενδοφλέβια ένεση υπήρχαν πάνω από 20 είδη φρούτων, όπως είπε στο BBC ένας υπάλληλος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Xiangnan στο Hunan.

Μετά την έγχυση με τον φρουτοχυμό, η γυναίκα άρχισε να έχει φαγούρα και αυξημένη θερμοκρασία. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου στις 22 Φεβρουαρίου, πριν μεταφερθεί στη Μονάδα Νεφρού και αργότερα της έδωσαν εξιτήριο.

Οι γιατροί απομάκρυναν τις τοξίνες από το αίμα της κάνοντάς της αιμοκάθαρση και έγχυση παραγόντων πήξης, μαζί με αντιβιοτικά.

Το ενδιαφέρον της για τις μη συμβατικές θεραπείες έφερε την 51χρονη εκεί που την έφερε και παραλίγο να πεθάνει. “Σκέφθηκα ότι τα φρέσκα φρούτα είναι πολύ θρεπτικά και δεν θα με έβλαπτε να τα εγχύσω στον οργανισμό μου. Δεν είχα ιδέα ότι όλο αυτό θα μου δημιουργούσε τέτοιο πρόβλημα”, δήλωσε η ίδια, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο γιατρός Liu Jianxiu δήλωσε ότι η γυναίκα κινδύνεψε να πεθάνει από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων και από σήψη.

Μετά το περιστατικό τα social media βοούν στην Κίνα, ότι η υπόθεση τονίζει την ανάγκη να αποκτήσουν όλοι κάποιες βασικές ιατρικές γνώσεις. Πάνω από 11.000 χρήστες δημοσίευσαν τα σχόλιά τους με το hashtag #OldWomanPutsJuiceIntoVeins.