Για νεανική επιδερμίδα, ενίσχυσε το κολλαγόνο!

Το κλειδί για τη σφριγηλότητα και τη νεανική όψη της επιδερμίδας είναι το κολλαγόνο. Ωστόσο η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά. Αν προστεθεί και η επιβάρυνση που προκαλεί στην επιδερμίδα το σύγχρονο έντονο lifestyle, το αποτέλεσμα είναι τα σημάδια γήρανσης να εμφανίζονται από νωρίς στην επιδερμίδα. Ρυτίδες και χαλάρωση σημαίνουν ότι θα πρέπει να ενισχύσεις  την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σου με την κατάλληλη καλλυντική περιποίηση. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά η κρέμα που αυξάνει το κολλαγόνο στο εντυπωσιακό ποσοστό του 42%!

Είναι η HISTOPLASTIN RED και η αποτελεσματικότητά της είναι τεκμηριωμένη, καθώς βασίζεται σε 45 χρόνια επιστημονικής έρευνας. Μάλιστα η αποτελεσματικότητά της επιβεβαιώνεται και από πρόσφατες (2016) ανεξάρτητες μελέτες 9 διαπρεπών επιστημόνων με διεθνές κύρος. Σύμφωνα με αυτές, τα βιοενεργά συστατικά που περιέχει η HISTOPLASTIN RED αυξάνουν  σημαντικά τα κύρια  δομικά συστατικά του δέρματος, δηλαδή το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την ινβολουκρίνη. Η σύνθεση της  Histoplastin Red® -πατενταρισμένη με 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας- επιβραδύνει και αντιστρέφει τα σημάδια της φυσιολογικής γήρανσης.  Επίσης προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, γι’αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται ήδη από τα νεανικά χρόνια, ώστε να διατηρηθεί το δέρμα νεανικό σε βάθος χρόνου.

Ένας ακόμη λόγος που αξίζει να την επιλέξεις, είναι ότι το συγκεκριμένο δερμοκαλλυντικό εκτός από επιστημονικό, είναι και απολύτως φυσικό. Περιέχει 100% φυσικά συστατικά που αναπλάθουν την επιδερμίδα και επιταχύνουν τους μηχανισμούς ανανέωσής της. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό από τις πρώτες εφαρμογές, ενώ αυξάνεται με συστηματική χρήση μέρα με τη μέρα. Μόλις την απλώσεις, νιώθεις αμέσως ηρεμία και ευεξία στο πρόσωπό σου, ενώ σταδιακά θα δεις τις ρυτίδες να μειώνονται και το δέρμα σου να γίνεται πιο ελαστικό.

Η εφαρμογή της στην καθημερινή περιποίηση είναι εύκολη. Κάθε ρουτίνα ομορφιάς ξεκινά με πρώτο βήμα τον καθαρισμό. Έτσι ανοίγουν οι πόροι και το δέρμα απορροφά και ωφελείται στο μέγιστο από τις κρέμες που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια. Χρησιμοποίησε τζελ καθαρισμού και προτίμησε το χλιαρό νερό που δεν βλάπτει την επιδερμίδα σου σε αντίθεση με το κρύο ή το ζεστό. Η Histoplastin Red® είναι το πρώτο προϊόν που χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό, ως βάση για την αναγέννηση της επιδερμίδας. Αρκεί μικρή ποσότητα, καθώς το προϊόν είναι συμπυκνωμένο. Κυκλοφορεί σε 4 υφές για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σου. Η Histoplastin Red® έχει ανάλαφρη υφή που απορροφάται άμεσα κι έτσι δεν βαραίνει το δέρμα αν θες να χρησιμοποιήσεις άλλα προϊόντα μετά, ενώ μπορεί να φορεθεί και μόνη της. Είναι ιδανική για να  τη χρησιμοποιήσεις πριν το μακιγιάζ, εφόσον αποκαθιστά την υφή της επιδερμίδας που είναι προϋπόθεση για να στρώσει το makeup.

Το αποτέλεσμα της Histoplastin Red®  θα σε ενθουσιάσει. Θα δεις το πρόσωπό σου να δείχνει άμεσα πιο ήρεμο, ξεκούραστο και φρέσκο. Χρησιμοποιώντας την καθημερινά πρωί και βράδυ θα δεις την επιδερμίδα σου να γίνεται πιο σφριγηλή, τις λεπτές γραμμές να μειώνονται και το πρόσωπό σου θα είναι εμφανώς ανανεωμένο! Αναζήτησε κι εσύ στο φαρμακείο σου την Histoplastin Red® για όμορφη επιδερμίδα κάθε μέρα!

κολλαγόνο