Κάτω από τον καυτό ήλιο, μείνε όμορφη και προστατευμένη!

Λόγω της κλιματικής αλλαγής, τα καλοκαίρια γίνονται όλο και πιο θερμά. Όχι μόνο στις παραλίες, αλλά και στην πόλη, ο καυτός ήλιος είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ για το δέρμα μας. Οι υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου απειλούν την ομορφιά μας, καθώς προκαλούν πρόωρη γήρανση, αλλά κυρίως την υγεία μας εφόσον είναι υπαίτιες για σοβαρές ασθένειες του δέρματος. Η UVB προκαλεί εγκαύματα στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η UVA όμως είναι πιο επικίνδυνη γιατί φτάνει στα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος. Είναι αόρατη και διάχυτη γύρω μας. Φτάνει σε μας διαπερνώντας τα σύννεφα, τα γυάλινα παράθυρα ή και έμμεσα από την αντανάκλαση άλλων επιφανειών. Οι βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία είναι σωρευτικές, δηλαδή αθροίζονται από τα νεανικά μας χρόνια. Έτσι όταν τελικά κάνουν την εμφάνισή τους οι δυσχρωμίες, οι ρυτίδες και οι ασθένειες, είναι η στιγμή που γίνονται ορατές οι βλάβες του δέρματος που συντελούνταν επί χρόνια εξαιτίας της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Γι’αυτό όλο το χρόνο, αλλά ειδικά τους θερινούς μήνες που είναι μπροστά μας, η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη για να διαφυλάξουμε την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά του δέρματός μας. Αν θέλεις ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή προστασία, γνώρισε την αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN® Protection! Τα προϊόντα της σειράς, σου προσφέρουν υψηλή προστασία από τις ακτίνες του ηλίου και τη φωτογήρανση που προκαλούν, ενώ συγχρόνως περιέχουν πολύτιμα συστατικά για την καλλυντική φροντίδα της επιδερμίδας σου!

Η κρέμα προσώπου Histoplastin SUN® Protection Cream to Powder με δείκτη SPF 30 ή 50, σε προφυλάσσει από πανάδες, ρυτίδες και ερεθισμούς. Το δέρμα σου ενυδατώνεται, αποκτά ελαστικότητα και μεταξένια ματ υφή. Θα τη βρεις και με χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας σου, με το color adjust system. Έτσι χωρίς να βαραίνεις το δέρμα σου με μακιγιάζ τους θερινούς μήνες, έχεις ελαφριά κάλυψη και ομοιόμορφη όψη, ακόμη και στην παραλία. Η υφή της είναι ιδανική για το καλοκαίρι καθώς είναι ανάλαφρη και απορροφάται άμεσα. Και φυσικά δεν την έχεις ανάγκη μόνο στην πλαζ, αλλά κάθε πρωί πριν βγεις από το σπίτι για καθημερινή προστασία και καλλυντική περιποίηση!

Στη σειρά περιλαμβάνεται το υπέροχο Histoplastin SUN INVISIBLE MIST SPRAY για πρόσωπο και σώμα, με καλοκαιρινό άρωμα που θα λατρέψεις. Αόρατο και δροσερό είναι ιδανικό για τη θάλασσα, για τα σπορ και για κάθε δραστηριότητα που απαιτεί πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Αν πάλι προτιμάς το αντηλιακό σου σε μορφή κρέμας, σου ταιριάζει η Histoplastin SUN CREAM FACE & BODY που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη, χάρη στο LIGHT SENSE SYSTEM.

Κι αν θέλεις γρήγορο και βαθύ μαύρισμα μην παραλείψεις το Histoplastin SUN TANNING DRY OIL. Είναι ξηρό λάδι που απορροφάται αμέσως κι έτσι μπορείς να το φοράς όχι μόνο με μαγιώ, αλλά και με τα καλοκαιρινά σου ρούχα για να δείχνει το δέρμα σου μεταξένιο και λαμπερό. Το υπέροχο άρωμα που αφήνει στην επιδερμίδα σου, θα σε ενθουσιάσει!

Κάνε κι εσύ στροφή στην πιο ολοκληρωμένη 360° σειρά αντηλιακής προστασίας Histoplastin SUN® Protection για αποτελεσματική ηλιοπροστασία και πανέμορφη επιδερμίδα!

ΔέρμαήλιοςHistoplastin Red