Μην πειράξετε ποτέ το πρόσωπό σας, συμβουλεύει το πρώην κορίτσι του Bond, η Britt Ekland.

Η πανέμορφη Σουηδέζα ηθοποιός στα 78 της χρόνια παραδέχεται τα λάθη της και δίνει συμβουλές, για το πώς να γερνάς με χάρη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην DailyMail, μιλά για τη ζωή της, τα παιδιά και τους ρόλους της αλλά και τον θαυμασμό που βίωσε για τα υπέροχα μαλλιά της.  Οπως λέει, όταν πήγε για πρώτη φορά στο Vidal Sassoon, στη δεκαετία του 1960, ανασήκωσαν  τα μαλλιά της  και είπαν ότι αυτό είναι το χρώμα που θέλουν όλοι. Αναφέρει δε χαρακτηριστικά ότι όταν ήταν διακοπές – με τον τότε σύζυγό της Πήτερ Σέλερς –  με τους βασιλείς της Βρετανίας στη Σαρδηνία, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήθελε συνέχεια να αγγίζει τα μαλλιά της. 

Το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ», πρόσφατα μίλησε ξανά με πάθος κατά των αισθητικών επεμβάσεων στο πρόσωπο, λέγοντας ότι τα fillers που έκανε στα χείλια τη δεκαετία του ’90 ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της και κατέστρεψαν το πρόσωπό της, μοιράζεται την εμπειρία που απέκτησε από τα σφάλματά της, και παρουσιάζει τον εαυτό της ως παράδειγμα… προς αποφυγή.

Τι λέει όμως για την ομορφιά;

Μην αφήνετε γκρι τα μαλλιά σας, προτείνει. Γιατί αν γκριζάρουν τα μαλλιά γκριζάρει και ο εγκέφαλος, που είναι πολύ βαρετό.

Μην αφήνετε έναν άνδρα στο σπίτι σας, εκτός αν είναι ως κηπουρός και τον πληρώνετε οπότε στην περίπτωση αυτή, είναι μια απλή συναλλαγή, εξηγεί, εντελώς σοβαρά).

Η κορυφαία συμβουλή της, ωστόσο, είναι «ποτέ, ποτέ, ποτέ, μην παρεμβαίνεις στο πρόσωπό σου».  Και μιλάει για την δική της εμπειρία και τα fillers, λέγοντας ότι ήταν  το πιο μεγάλο λάθος στη ζωή της που το πληρώνει για 20 χρόνια.  “Εκανα χιλιάδες ενέσεις από τότε για να διαλύσω το υλικό που έβαλα στα χείλη και μέχρι σήμερα υπάρχει ακόμα εκεί.  Κατέστρεψε την καριέρα μου και την φυσιολογική ζωή μου.  Και έχω να πω σε όλους, Μην το κάνετε”, λέει με πάθος η Εκλαντ.

Και αποκαλύπτει, ότι ενώ άλλες διασημότητες θα μπορούσαν να κατηγορηθούν ότι δεν γνωρίζουν πού να σταματήσουν, η ιδια έχει περάσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες προσπαθώντας να αναιρέσει αυτό που είχε κάνει.  Κι όταν μιλάει για διασημότητες, έχει πολλά να πει.

Η Donatella Versace, λέει, «πιθανώς νιώθει σαν εμένα, μετανιώνει για αυτό που έκανε. Είμαστε ίδιες σε αυτό που κάναμε στον εαυτό μας.

Για την Μαντόνα λέει ότι  «Μοιάζει με τον κ. Potato Head» ενώ αναφέρεται όμως και στην  Nicole Kidman, η οποία έχει παραδεχτεί ότι έκανε Botox στο παρελθόν. «Είδα μια ταινία στην οποία έμοιαζε συνεχώς μπερδεμένη.»

Ωστόσο, θα ήθελε ακόμα να είναι μία από εκείνες τις ηθοποιούς που φαίνεται να έχουν γεράσει αβίαστα.  «Κοίτα την Έλεν Μίρεν πριν από πέντε, έξι, επτά χρόνια και κοίτα την τώρα. Φαίνεται καταπληκτική. Μακάρι να είχα το γιατρό της. ” (Αν και πρέπει να σημειωθεί, η Mirren δεν επιβεβαίωσε ποτέ ότι έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις).

 

Πηγή: dailymail

 

Eklandbotoxfillersαισθητική προσώπουεπεμβάσεις προσώπου