Νέα καμπάνια για την ψωρίαση: «Μην αφήνεις πίσω αγαπημένες σου συνήθειες λόγω της ψωρίασης»

«Μην αφήνεις πίσω αγαπημένες σου συνήθειες λόγω της ψωρίασης», είναι το κεντρικό μήνυμα της πανελλαδικής εκστρατείας ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης, με στόχο την παρότρυνση των ασθενών με ψωρίαση να επισκεφθούν τον δερματολόγο τους.

Επικοινωνιακό όχημα της εκστρατείας είναι ένα spot διάρκειας 39’’, το οποίο θα προβληθεί ως κοινωνικό μήνυμα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), με κεντρικό θέμα αγαπημένες καθημερινές συνήθειες όπως το κολύμπι, το γυμναστήριο, η περιποίηση των μαλλιών, οι αγορές στα μαγαζιά, το beach volley στην παραλία, η ποδηλασία, η μαγειρική, το θέατρο, συνήθειες που σε αρκετές περιπτώσεις αποφεύγουν τα άτομα που πάσχουν από κάποια μορφή ψωρίασης.

Κεντρικό πρόσωπο του spot είναι ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος, απευθυνόμενος στους ασθενείς με ψωρίαση, τους συμβουλεύει να μην αφήνουν την ψωρίαση να καθορίζει τις επιλογές τους και τους παροτρύνει να επισκεφθούν τον δερματολόγο τους, για να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα αντιμετώπισης της νόσου.

Η εκστρατεία υλοποιείται από την LΕΟ Pharma, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ).

ΕΔΑΕψωρίαση