Στρατηγική Συνεργασία   Menarini και In Touch Health για τα συμπληρώματα διατροφής Doctor’s Formulas

Η Menarini Hellas αποκτά τα δικαιώματα διανομής και προώθησης της σειράς Doctors Formulas σε Ελλάδα, Κύπρο καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία In Touch Health, ως κάτοχος της τεχνογνωσίας και της πατέντας ευρεσιτεχνίας παραγωγής λιπιδικών νανοφορέων, θα παραμείνει ο αποκλειστικός παραγωγός των σκευασμάτων στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Την αναπτυξιακή πορεία του στην αγορά των προϊόντων αυτο-θεραπείας συνεχίζει δυναμικά ο φαρμακευτικός όμιλος Menarini, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό του –από τις 18 Ιουλίου 2023– τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Doctor’s Formulas.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Doctor’s Formulas δημιουργήθηκε από την εταιρεία In Touch Health το 2013 και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες μάρκες σκευασμάτων αυτοθεραπείας στην Ελλάδα, με διεθνή παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα. Καινοτομεί στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής, εφαρμόζοντας την τεχνολογία των λιποσωμάτων. Οι λιποσωμιακές μορφές της Doctor’s Formulas εξασφαλίζουν υψηλότερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των φυτικών ουσιών και βιταμινών.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της  Menarini και της εταιρείας In Touch Health, η Menarini Hellas, αποκτά τα δικαιώματα διανομής και προώθησης της σειράς Doctor’s Formulas σε Ελλάδα, Κύπρο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία In Touch Health, ως κάτοχος της τεχνογνωσίας και της πατέντας ευρεσιτεχνίας παραγωγής λιπιδικών νανοφορέων, θα παραμείνει ο αποκλειστικός παραγωγός των σκευασμάτων στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Μαρκόπουλο Αττικής και θα συμβάλει στην εξέλιξη της μάρκας με την ανάπτυξη και παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων.

«Η ποιότητα, η καινοτομία και η επιστημονική τεκμηρίωση των προϊόντων Doctors Formulas θα συμβάλλουν ώστε η Menarini Hellas να συνεχίσει να προσφέρει σκευάσματα υψηλού επιπέδου ποιότητας και διαφοροποίησης, παρέχοντας υπηρεσίες τόσο στον καταναλωτή όσο και στον Επαγγελματία Υγείας. Στόχος της Menarini Hellas είναι η δυναμική ανάπτυξη της μάρκας στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκταση κυκλοφορίας της μάρκας στις χώρες δραστηριοποίησης του ομίλου. Τα προϊόντα Doctors Formulas είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας σε συνεργασία με γιατρούς και φαρμακοποιούς. Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει φυσικά και φυτικά συστατικά, ειδικά μελετημένα για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού με φυσικό τρόπο» επισημαίνει η επικεφαλής του Τμήματος προϊόντων Αυτοθεραπείας της Menarini Hellas, κα Άννα Γουρνά.

 

 

συμπληρώματα διατροφήςΜenarini HellasDoctor’s Formulas