Την «τελευταία στιγμή» στον πλαστικό χειρουργό ενόψει του νέου έτους!

Είναι φυσικό γυναίκες, αλλά και άντρες, να θέλουν να δείχνουν πιο λαμπερές και ξεκούραστες, με νεανική εμφάνιση. Όμως όσο κι αν προσπαθούμε να προγραμματίζουμε εγκαίρως τη ζωή μας, πολλές φορές αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάποια πράγματα την «τελευταία στιγμή». Την περίοδο της Πρωτοχρονιάς οι υποχρεώσεις μας πολλαπλασιάζονται και συνήθως παραμελούμε τα θέματα που αφορούν τον εαυτόν μας. Γι’ αυτό πάντα, την περίοδο πριν το νέο έτος υπάρχει μία αυξημένη κίνηση στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών για διαδικασίες της «τελευταίας στιγμής».

Ποιες θεραπείες μπορούν να γίνουν λίγο πριν τις «επίσημες εμφανίσεις» μας; Σχετικά με αυτό, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος λέει: «Σε αυτές τις περιπτώσεις οι διαδικασίες που πρέπει να προτείνει ο πλαστικός χειρουργός πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλές και με γρήγορο αποτέλεσμα κι ευτυχώς, στις μέρες μας, η πλαστική χειρουργική μάς δίνει πολλές επιλογές με γρήγορες διαδικασίες, που έχουν μικρό ή και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.»

Αυτές τις μέρες, το μπότοξ και το υαλουρονικό έχουν την «τιμητική» τους. Αλλά όχι μόνο αυτά. Συγκεκριμένα ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει: «Βεβαίως, το υαλουρονικό και το botox δίνουν λύση σε πολλές περιπτώσεις, αλλά τώρα πια διαθέτουμε και άλλες θεραπείες κυρίως με non-ablative laser, NRF, κ.α. Γυναίκες και άνδρες επιλέγουν να δώσουν λάμψη στο πρόσωπό τους με θεραπείες που έχουν άμεσο αποτέλεσμα και δεν έχουν χρόνο αποθεραπείας, όπως είναι το Hollywood Laser Peel, το 3D Boost Laser, PolyFiber Lifting, κ.α. Και φυσικά, γίνονται και face contouring διαδικασίες όπως η αυξητική χειλιών, η αυξητική ζυγωματικών, η ενέσιμη ρινοπλαστική

Η Πλαστική Χειρουργική τα τελευταία χρόνια, προσφέρει πολλές απλές και γρήγορες διαδικασίες σε προσιτό κόστος, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα ο κάθε ενδιαφερόμενος να αντιστοιχίσει την ανανεωμένη εσωτερική του διάθεση με την λαμπερή εξωτερική του εμφάνιση.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» κι Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai. Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.athanasioschristopoulos.com  email: info@a-a.gr  tel: 2106985678

πλαστικήΑθανάσιος Χριστόπουλοςπλαστικός χειρουργός