5 Οφέλη για την υγεία του Bloodymary για τα οποία δεν γνωρίζατε

Ψάχνετε για το τέλειο ποτό για ένα τέλειο βράδυ; Δείτε γιατί το bloodymary είναι η τέλεια επιλογή.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν τα αλκοολούχα κοκτέιλ κάνουν καλό στην υγεία; Αυτά τα γεγονότα σίγουρα θα ικανοποιήσουν την περιέργειά σας. Το Bloodymary είναι ένα πολύ ευέλικτο ποτό. Είναι επίσης τόσο αναζωογονητικό που όλοι πρέπει να το πίνουν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μπορεί να τροφοδοτήσει το σώμα με πολλά διαφορετικά θρεπτικά συστατικά.

Είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά

Αυτό το ρόφημα είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε αυτό είναι όλα φυσικά και αυτό το κάνει πιο υγιεινό από άλλα αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ. Είναι γεμάτο με ηλεκτρολύτες, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη C και λυκοπένιο. Το λυκοπένιο είναι ένα πολύ υψηλό αντιοξειδωτικό και βοηθά στην καταπολέμηση των τοξινών του ήπατος. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και διεγείρει την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Έχοντας αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη πολλών ασθενειών και βλαβών στα κύτταρα σας. Αυτό το φυτικό ρόφημα θεωρείται υγιεινό γιατί είναι ένα από τα λίγα κοκτέιλ χαμηλών θερμίδων εκεί έξω επίσης. Εάν χρησιμοποιείτε το The Real Dill Bloody Mary Mix, είναι φτιαγμένο με όλα τα φυσικά συστατικά που μπορείτε να βρείτε στο ντουλάπι ή τον κήπο σας. Αυτό σημαίνει, χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά ή χημικά.

Ο χυμός ντομάτας βοηθά στον καθαρισμό του σώματός σας

Οι ντομάτες περιέχουν το αντιοξειδωτικό λυκοπένιο , το οποίο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ασθενειών. Εκτός από τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αυτό το αντιοξειδωτικό προστατεύει το δέρμα σας από τις ακτίνες UV. Προωθεί την υγεία της καρδιάς, την υγεία των οστών, μειώνει τη χοληστερόλη. Και οι ντομάτες είναι ιδανικές για τον πλήρη καθαρισμό του σώματος.

Βοηθά στην πέψη

Το Bloodymary είναι επίσης γνωστό για τις πεπτικές του ιδιότητες. Περιέχει πολλές φυτικές ίνες όπως το σέλινο και ο πολτός ντομάτας που μπορούν να βοηθήσουν το σώμα σας στην πέψη.

Χρένο

Το χρένο βοηθά στην απώλεια βάρους επειδή δρα ως διεγερτικό του στομάχου, εκκινεί εκτοξεύοντας το μεταβολισμό σας και βοηθά στον καθαρισμό του συκωτιού σας. Ακούγεται σαν το τέλειο φάρμακο για το hangover ή μια επιλογή για καθαρισμό χυμού! Ακριβώς όπως οι ντομάτες, το χρένο έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έχει γλυκοζινολικό που έχει άμυνα ενάντια στα καρκινικά κύτταρα.

Καψαϊκίνη σε καυτή σάλτσα

Η καυτερή σάλτσα δεν έχει πολλές θρεπτικές αξίες, αλλά η καψαϊκίνη που υπάρχει στην καυτερή σάλτσα έχει εξαιρετικές ιδιότητες. Η καψαϊκίνη αυξάνει την εσωτερική σας θερμοκρασία, η οποία σας βοηθά να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ό,τι αν έτρωγατε και πίνετε κάτι χωρίς αυτήν. Κάνει το στομάχι σας να αισθάνεστε πιο γεμάτο και αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τη διατροφή σας και να χάσετε βάρος. Η καλύτερη ιδιότητα της καψαϊκίνης είναι ότι δρα ως αντιβακτηριδιακό. Μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τις λοιμώξεις των κόλπων και τα κρυολογήματα.