6 πράγματα που παρατηρούν οι γυναίκες στους άνδρες στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο βήμα και, ως εκ τούτου, η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντικό. Αν βασίζεστε στο να σκοράρετε δεύτερο ραντεβού, θα πρέπει να ακούσετε τι έχουμε να πούμε.

Φυσικά, το να είσαι ευγενικός   είναι συνήθως μια καλή αρχή, αλλά εκτός από τα βασικά πράγματα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την αγάπη  της εκλεκτής σας. Δείτε σε τι δίνουν σημασία οι γυναίκες: 

1. Καλή αίσθηση του χιούμορ:  σε όλους αρέσει το καλό χιούμορ και το γέλιο. Προσέξτε μόνο να μην γελάσετε με όλα όσα λέει… Εδώ θα αρχίσετε να χάνετε το παιχνίδι!  

2. Καλοί τρόποι: Ακόμα και αν είστε νευρικοί προσπαθείστε κάπως να το ισορροπήσετε χωρίς να το κρύψετε. Συμπεριφερθείτε σαν κανονικός άνθρωπος, μην γκρινιάζετε, θυμηθείτε τους καλούς τρόπους που σας μάθαινε ο δάσκαλος στο σχολείο, μπορείτε – γιατί οχι – να της ανοίξετε την πόρτα ή /και να της κρατήσετε την καρέκλα να καθίσει! 

3. Να της δώσετε προσοχή: Πιθανότατα η σύντροφός σας πριν το ραντεβού προσπάθησε να δείχνει το καλύτερο για εσάς και πιθανότατα ξόδεψε πολύ χρόνο και χρήμα για αυτό. Επομένως, καλύτερα να εκτιμήσετε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι προσπάθειές της δεν πάνε χαμένες. Φροντίστε να επισημάνετε πόσο όμορφη φαίνεται, κάντε κομπλιμέντα για τα  μαλλιά της, το  μανικιούρ, τα παπούτσια, προσέξτε με λίγα λόγια την εμφάνισή της, χωρίς να το παρακάνετε όμως και φανεί οτι το κάνετε επί τούτου!

4. Μην είστε αγενής: Στο πρώτο ραντεβού, δεν πρέπει να κάνετε κανένα αγενές σχόλιο για την κοπέλα ή την εμφάνισή της. Ακόμα κι αν αντιπαθείτε πραγματικά τους καπνιστές ή τους πότες, όπως θα έπρεπε οπωσδήποτε, δείτε αν υπάρχει κάτι που σας αρέσει σε αυτήν που υπερτερεί της κακής συνήθειας. Στο τέλος της ημέρας, μπορείτε να καταλήξετε σε συμβιβασμό, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε αυτήν την κατάσταση είναι να αποφασίσετε από εκεί και πέρα ​​εάν θα συνεχίσετε να κάνετε παρέα μαζί της ή αν αυτό είναι το τελευταίο σας ραντεβού.  Να είστε ευθείς, να είστε ειλικρινείς και να είστε έτοιμοι για έναν συμβιβασμό.

5. Οσμή σώματος: Μεγάλη προσοχή. Οι γυναίκες “μυρίζουν” τα πάντα. Φροντίστε την καθαριότητά σας, και δοκιμάστε ένα άρωμα που πιστεύετε οτι σας ταιριάζει, χωρίς όμως να το παρακάνετε και δημιουργηθεί μια ασφυκτική ατμόσφαιρα.

6. Να είστε γενναιόδωροι:  Μπορεί να μην είναι έτοιμες να το παραδεχτούν, αλλά στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τις  περιποιούνται με δώρα και διάφορα όμορφα πράγματα. Συστήνουμε να πρωτοτυπήσετε. Μην πάτε με το καθιερωμένο μαραμένο τριαντάφυλλο. Επιλέγετε βάσει της προσωπικότητας που έχετε απέναντί σας και  έχετε πολλές πιθανότητες να την κερδίσετε.