Ένα all day Wellness City Retreat έρχεται στο rooftop του Moxy Athens City

Μία μοναδική ευκαιρία απόδρασης από τον θόρυβο και την ένταση της καθημερινότητας προσφέρει το Σάββατο 11 Μαΐου το Moxy Athens City, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality!

Σε συνεργασία με το Loft4 Boutique Health Club, το ξενοδοχείο διοργανώνει το all day Wellness City Retreat. Από τις 11.00 έως τις 18.00, το πάντα φιλόξενο Penthhouse Suite του Moxy Athens City θα μετατραπεί σε μία όαση χαλάρωσης και ευεξίας, προσφέροντας στους επισκέπτες δραστηριότητες άκρως ευεργετικές για σώμα και μυαλό. Μία ολιστική και θεραπευτική προσέγγιση που θα χαλαρώσει, αλλά και θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις.

Η εκκίνηση γίνεται με τη δυναμική ροή του Pilates Mat υπό την καθοδήγηση της Φένιας Τσιφτσάκη, με ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ενισχύσουν και να δονήσουν το σώμα μας, ενώ βελτιώνουν και την ευλυγισία. Το στρες θα αρχίσει να εξαφανίζεται, καθώς θα συνδεόμαστε με την αναπνοή μας κοιτάζοντας την Αθήνα από ψηλά, στο rooftop του Moxy Athens City.

Ακολουθεί η Restorative Hatha Yoga του Ασημάκη Φαλτάκα, μια πρακτική που επικεντρώνεται στη βαθιά χαλάρωση και την επούλωση. Νιώθουμε ασφαλείς και βυθιζόμαστε σε υποστηριζόμενες στάσεις που επαναφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία, σωματική και πνευματική.

Όσο για τους μύες του προσώπου, η Μαρία Παρασκάκη με ειδικές ασκήσεις Face Yoga μας μυεί σε μια φυσική και ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση, διεγείροντας την κυκλοφορία και στοχεύοντας σε λαμπερή επιδερμίδα.

Η μοναδική αυτή εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά μέσα από το Gong Sound Bath και την Λάουρα Γκίνη. Οι απαλοί ήχοι των κρυστάλλινων bowl και ο δυναμικός ήχος του Gong απλώνονται παντού, δημιουργώντας τις ιδανικές δονήσεις για βαθιά χαλάρωση και εσωτερική ηρεμία.

Τα ιδανικά καύσιμα για μία τόσο ξεχωριστή ημέρα, έρχονται με έναν υγιεινό και θρεπτικό μπουφέ brunch! Συνδυασμοί γεύσεων που τροφοδοτούν το σώμα και συμβάλλουν στην απαραίτητη αποτοξίνωση του οργανισμού. Smoothies πλούσια σε πρωτεΐνη από την AminoAnimo φτιαγμένα με προηγμένα συστατικά, υποστηρίζουν το ταξίδι μας προς την ευεξία.

Το Σάββατο 11 Μαΐου το Moxy Athens City υποδέχεται το Loft4 Boutique Health Club, σε μία σύμπραξη που θα μείνει αξέχαστη!

Κρατήσεις για το Moxy Fitness Day : adm.assistant@moxyathenscity.com | +30 214 4082020

Κόστος συμμετοχής: 80 € | early bird 60€ μέχρι 9|05

Μoxy Athens City, οδός Σταδίου 65, Αθήνα 10551

all day Wellness City RetreatMoxy Athens City