Δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας στο Σπίτι του ΜΑΝΑ σε καρκινοπαθείς

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ είναι ένα οίκημα διαμορφωμένο κατάλληλα, για να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας, που θα βοηθήσουν στην αποκατάστασή της και στην επανασύνδεσή της με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν από την εμφάνιση της νόσου.

Η ΜΚΟ συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με εμπειρία στη φροντίδα ασθενών με καρκίνο, πάντοτε σε συνεργασία με τους δημόσιους φορείς Υγείας, αλλά και με ιδιώτες επαγγελματίες υγείας, που προσφέρουν εθελοντικά την υποστήριξή τους.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

• Ψυχολογική – Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

• Φυσιοθεραπευτική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

• Διατροφικές Συμβουλές

• Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος

• Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Άσκησης

• Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης

Όραμα του οργανισμού ΜΑΝΑ και της ιδρύτριας κυρίας Randa Ghandour είναι να εμπνεύσει την ελπίδα σε κάθε γυναίκα που μάχεται ή έχει κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, καθώς και να εμφυσήσει τη θετική σκέψη και τη δύναμη της ζωής, μέσα από την αγάπη του εαυτού της και του δεσμού της με την οικογένειά της.

Αναφερόμενη στο πρώτο έτος «ζωής» του ΜΚΟ, η κα Randa Ghandour δήλωσε: «Στο Σπίτι του ΜΑΝΑ κάναμε πραγματικότητα το όραμά μας: Να υποστηρίζουμε, να προσφέρουμε αγάπη και ευτυχία στις κυρίες, που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές μας, όλους τους υποστηρικτές μας και όλες τις κυρίες, που μας εμπιστεύθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ΜΑΝΑ».

Το επιστημονικό έργο και οι δράσεις του ΜΚΟ ΜΑΝΑ έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες:

· Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή. (Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα).

· Ηλεκτρονικά, είτε με email info@manaorg.org, είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας (www.manaorg.com).

· Στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/ και στο Instagram account: @manaorg.