Η πρώτη Ελληνίδα Barbie Role Model

Επιπλέον η κυρία Ελένη Αντωνιάδου έχει διακριθεί διεθνώς στον τομέα της μεταμόσχευσης τεχνητών οργάνων, μιας πρωτοποριακής και φιλόδοξης μεθόδου, που αναμένεται να σώσει εκατομμύρια ζωές.

«Ήταν πολλές οι στιγμές που ένιωσα ότι είναι πολύ μεγάλα τα εμπόδια, για να τα προσπεράσω. Όμως πίστεψα στον εαυτό μου και σκέφτηκα ότι κάθε όνειρο, όταν του βάζεις μια ημερομηνία, γίνεται στόχος και κάθε στόχος, όταν κάνεις μικρά, μικρά βήματα, μπορεί να επιτευχθεί. Και κάθε βήμα μας φέρνει κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο να πετύχουμε το όνειρο μας… Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Αντωνιάδου.

Φέτος η Barbie κλείνει τα 60 της χρόνια, αν και καταφέρνει να παραμένει… κούκλα. Για να το γιορτάσει, η εταιρεία Mattel παρουσιάζει γυναίκες – πρότυπα, ώστε να εμπνεύσει την επόμενη γενιά, φέρνοντας στο προσκήνιο γυναίκες από διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς, που έχουν ξεπεράσει τα ειωθότα.

Η Barbie, λοιπόν, τιμά περισσότερες από 20 γυναίκες, από διαφορετικές ηπείρους και χώρες, από 19 έως και 85 ετών, οι οποίες μιλούν σε 13 γλώσσες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και την πιο διαφοροποιημένη σειρά από γυναίκες-πρότυπα, που βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν από την Barbie, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ‘’Shero’’, που ξεκίνησε το 2015.

Αυτές οι γυναίκες λαμβάνουν την υψηλότερη αναγνώριση της Barbie, μια μοναδική και προσωποποιημένη κούκλα, που φτιάχτηκε για να τιμήσει τον ρόλο τους ως πρότυπα κοριτσιών ανά τον κόσμο.

Η Lisa McKnight, Senior Vice President και General Manager της Barbie δήλωσε: «Εδώ και 60 χρόνια η Barbie εμπνέει τα κορίτσια να πιστέψουν στον εαυτό τους και να δουν πως έχουν επιλογές. Με πάνω από 200 καριέρες, 6 υποψηφιότητες για πρόεδρος και ένα ταξίδι στο φεγγάρι, πριν από τον Neil Armstrong, η Barbie συνεχίζει να εξελίσσεται ως ένα σύγχρονο πρότυπο για όλες τις ηλικίες.

Η Barbie πιστεύει πως τα κορίτσια δεν πρέπει να γνωρίσουν έναν κόσμο, μια δουλειά ή ένα όνειρο, που να μην έχουν κατακτήσει οι γυναίκες. Μέσω των παγκόσμιων στρατηγικών μας ξεκινάει ένα κίνημα, για να γίνει η Barbie το απόλυτο brand ενδυνάμωσης των κοριτσιών».

Η πρώτη Ελληνίδα Barbie Role Model, Ελένη Αντωνιάδου, παρουσιάσθηκε χθες, σε ειδική εκδήλωση.